ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Compute Stick της Intel είναι μικρότερο από κινητό

Η Intel κατασκεύασε ένα PC που το μικρό του μέγεθος το κάνει να χωράει στην τσέπη σας και αυτό την στιγμή που μπορεί να τρέξει Windows 10. Το μικρό αλλά ισχυρό CS125 κρύβει μέσα του τον τετραπύρηνο Intel Atom X5-Z8300 χρονισμένο στα 1.44GHz με δυνατότητα να φτάσει τα 1.84GHz, καθώς και Intel HD graphics. 
Η μνήμη του είναι 2GB DDR3L 1600MHz, και ο αποθηκευτικός χώρος του θα είναι είτε 32GB είτε 64GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω SD slot. Επίσης είναι εξοπλισμένο με Bluetooth 4.0 και ενσωματωμένο 802.11ac. Μέσα σε όλα αυτά θα υπάρχουν και δύο θύρες USB μία 3.0 και μια 2.0 για την σύνδεση ποντικιού και πληκτρολογίου.
 Το Compute Stick μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε monitor μέσω HDMI port, καθιστώντας το ιδανικό για έναν εργασιακό χώρο ή σαν μια εύκολη και βολική λύση για κάποιον που ταξιδεύει. Προφανώς οι επιδόσεις του δε θα αντικαταστήσουν ένα editing pc ή ένα gaming rig αλλά θα είναι ιδανικό για browsing ή χρήση άλλων ελαφριών προγραμμάτων και εργασιών. Αυτή την στιγμή το CS125 διατίθενται έναντι $119.

Δεν υπάρχουν σχόλια