ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι καλύτερες GPS apps για το iPhone!

Το iPhone της Apple είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές smartphone, ενώ τα iPhone 3G και 3GS έχουν ενσωματωμένο GPS, κάτι που με το κατάλληλο software μπορεί να δώσει μια ακόμα χρηστική "πινελιά" στην αγαπημένη σας συσκευή. Καιρός να δούμε μερικές από τις πλέον ενδιαφέρουσες εφαρμογές στο App Store για αυτή την κατηγορία. Εκτός από το να εκμεταλλεύονται όλες το GPS έχουν ένα ακόμα κοινό χαρακτηριστικό, είναι δωρεάν! Ας δούμε λοιπόν τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για το GPS του iPhone.
amAze GPS iTunes Download link
Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ
Το amAze GPS είναι μια δωρεάν εφαρμογή turn-by-turn για το iPhone, κάτι που θα κάνει αρκετούς να το δοκιμάσουν. Σας δίνει την δυνατότητα να δείτε τον χάρτη σε 2D ή 3D, ενώ θα βρείτε και αρκετά χαρακτηριστικά που έχουν μόνο ακριβές εφαρμογές του είδους. Στους χάρτες βεβαίως υπάρχει η Ελλάδα και πιο αναλυτικά η Αθήνα όπως θα διαπιστώσετε. Κάποιοι θα ενοχληθούν και ίσως προβληματιστούν από το popup που σας προτρέπει να αγοράσετε την πλήρη έκδοση. Πιστέψτε μας δεν είναι απαραίτητο να το κάνετε. Αν η εφαρμογή σας ικανοποιεί στην δωρεάν μορφή της, λίγα πράγματα θα κερδίσετε από την πλήρη έκδοση.
Free GPS iTunes Download link Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ
Για όσους αρέσκονται σε δραστηριότητες στην φύση ή εκεί που οι... χάρτες δεν λένε και πολλά τότε το Free GPS θα γίνει ο καλύτερος τους φίλος. Το περιβάλλον της είναι λιτό χωρίς ιδιαίτερα γραφικά ή extreme σχέδια. Καταχωρήστε τις συντεταγμένες γεωγραφικού μήκους και πλάτους και θα σας οδηγήσει εκεί. Σας δίνει επιπλέον την δυνατότητα να αποθηκεύετε την τρέχουσα θέση σας με κάποιο "φιλικό" για εσάς όνομα.
GPS-R iTunes Download link Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ
Είστε ξεχασιάρηδες; Πάτε να στο super market και ξεχνάτε να πάρετε τα ρούχα από το καθαριστήριο γυρνώντας; Με το GPS-R - R όπως reminder μάλλον - θα λύσετε τα χέρια σας και θα σταματήσετε να τρέχετε. Καταρχήν κάνει ότι και μια απλή GPS εφαρμογή, σας δείχνει που πάτε. Το σημαντικό εδώ όμως είναι ότι σας υπενθυμίζει τι έχετε να κάνετε όταν πλησιάζετε - γεωγραφικά - στο σημείο που έχετε μια συγκεκριμένη δουλειά. Για φανταστείτε γυρνώντας σπίτι με το GPS ανοικτό να πεταχτεί ένα μηνυματάκι που να γράφει - πάρε γάλα! Take Me To My Car iTunes Download link -Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ
Κάνει αυτό ακριβώς που γράφει και το όνομα της εφαρμογής. Σας πάει στο αυτοκίνητο σας. Το σενάριο έχει ως εξής. Σταθμεύετε το αυτοκίνητο σας, αρκετά μακρυά από τον προορισμό σας γιατί δεν βρίσκατε και αλλού. Μετά από μερικές ώρες πρέπει να επιστρέψετε στο αυτοκίνητο σας. Που είναι όμως; Πριν φύγετε λοιπόν από το αυτοκίνητο μαρκάρετε με το Take Me To My Car την τοποθεσία και όταν το χρειαστείτε εκείνο σας βγάζει την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε για να το βρείτε και πάλι. Σίγουρα θα σας έχει ήδη χρειαστεί αυτή η εφαρμογή και στο παρελθόν, οπότε ήρθε η ώρα να την αποκτήσετε και μάλιστα δωρεάν.
Car Dashboard iTunes Download link -Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ
Το Car Dashboard εκμεταλλευόμενο τις πληροφορίες που μπορεί να λάβει από το ενσωματωμένο GPS κύκλωμα του iPhone γίνεται ένας μίνι υπολογιστής ταξιδιού για το αυτοκίνητο σας, το σκάφος ή ακόμα και το αεροπλάνο σας. Με την μεγαλύτερη ένδειξη σας εμφανίζει την ταχύτητα με την οποία κινείστε, σας εμφανίζει το ύψος από την επιφάνεια της θάλασσας, την πορεία σας με βάση τον μαγνητικό βορρά καθώς και τον συνολικό χρόνο ταξιδιού. Επιπλέον καλούδια όπως τα χρώματα των γραμμάτων για να ταιριάζουν με τα χρώματα του πίνακα οργάνων σας ή η λειτουργία HUD - Head Up Display - μπορεί να σας κάνουν ... φιλαράκια με αυτή την δωρεάν εφαρμογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια