ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο διάδοχος του PSP είναι παρών!

Κατά τη διάρκεια σημερινής εκδήλωσης της Sony στο Τόκιο παρουσιάστηκε το Next Generation Portable (NGP), δηλαδή ο διάδοχος του PlayStation Portable! Η υποστήριξη Wi-Fi και 3G, αλλά και η νέα λειτουργία LiveArea είναι λίγα μόνον από τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής.
Το νέο NGP διαθέτει δύο micro analogue sticks (αναλογικούς μοχλούς), έναν σε κάθε πλευρά, το κλασικό D-pad στο κάτω αριστερό μέρος, τα 4 PS πλήκτρα δεξιά από την 5 ιντσών OLED οθόνη, αλλά και ένα touchpad στο πίσω μέρος για τον καλύτερο χειρισμό των παιχνιδιών.
Ως προς τη συνδεσιμότητα, το NGP υποστηρίζει Wi-Fi και πρόσβαση σε δίκτυο 3G. Ο κάτοχος του NGP λοιπόν θα μπορεί να μπαίνει στο διαδίκτυο και να «κατεβάζει» παιχνίδια και υλικό. Επίσης, με τη λειτουργία LiveArea θα υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίζετε αν κοντά σας υπάρχουν και άλλοι παίκτες με NGP, και να μαθαίνετε τι παιχνίδια παίζουν εκείνη την ώρα.
Μερικά από τα παιχνίδια και που θα κυκλοφορήσουν είναι το Killzone, Monster Hunter Portable 3rd, Metal Gear Solid, Hustle Kings, Lost Planet, Gravity Daze, Reality Fighters, Little Deviants, LittleBigPlanet, Call of Duty, WipeOut, Dungeon Defenders, Resistance, Uncharted και Broken.
Το NGP είναι συμβατό με την πλατφόρμα PlayStation Suite, μέσω της οποίας η Sony θα τροφοδοτεί με τίτλους την αγορά των smartphones ενώ θα μπορεί να παίζει και downloadable τίτλους PSP. Θα αρχίσει να κυκλοφορεί τον χειμώνα του 2011 παράλληλα με το PlayStation Suite για Android κινητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια