ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung Smart Touch Control για τις Smart TVs και όχι μόνο

Αφού μας άνοιξε την όρεξη στην CES 2012 με τις νέες Smart TVs, η Samsung ανακοίνωσε επίσημα και το νέο πολυ-τηλεχειριστήριο Samsung Smart Touch Control, το οποίο διαθέτει touchpad, δέχεται φωνητικές εντολές και λειτουργεί με όλες τις φετινές τηλεοράσεις, τα set-top boxes και τα Blu-ray players της εταιρίας!
Κυριότερο χαρακτηριστικό του Samsung Smart Touch Control είναι το ενσωματωμένο touchpad, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζετε κανάλια, να ρυθμίζετε την ένταση του ήχου ή να το χρησιμοποιείται σαν mouse με απλές κινήσεις.
Ακόμη, το ενσωματωμένο μικρόφωνο βοηθά στη διαχείριση της τηλεόρασης και των λειτουργιών με φωνητικές εντολές, όπως για παράδειγμα στο άνοιγμα εφαρμογών, στην αλλαγή καναλιών και την πλοήγηση στις διάφορες υπηρεσίες που έρχονται με τις Smart TVs της Samsung.
Να σημειωθεί ότι το Samsung Smart Touch Control έρχεται με περιβάλλον Edge, για τη διαχείριση των τεσσάρων menu της συσκευής, αλλά και τον προγραμματισμό των κουμπιών που περιλαμβάνει με βάση τις ανάγκες του χρήστη για οποιαδήποτε συσκευή επιθυμεί (Smart TV, DVD/Blu-ray player κλπ.).
Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή του, αλλά πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια