ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Microsoft και πασης Windows Phone...


Η Microsoft ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για ένα νέο event που θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ στις 29 Οκτωβρίου. Εκεί, θα παρουσιαστεί η τελική έκδοση των Windows Phone 8, με τους καταναλωτές από τις ΗΠΑ να μπορούν πιθανότατα να προπαραγγείλουν τα νέα smartphone που θα κάνουν χρήση της νέας έκδοση του συγκεκριμένου λειτουργικού συστήματος από την ίδια κιόλας ημέρα. Η γενικότερη διαθεσιμότητα υπολογίζεται πως θα συμβεί μέσα στον ερχόμενο Νοέμβριο.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει στείλει προσκλήσεις και για το event της παρουσίασης των Windows 8 το οποίο θα λάβει χώρα στις 25 Οκτωβρίου. Πέρα από την παρουσίαση των Windows 8 που είναι βέβαιο πως θα συμβεί εκεί, εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε πως την ημέρα εκείνη θα ξεκινήσει και η επίσημη διάθεση του νέου tablet της εταιρείας, του Surface.
Αυτό άλλωστε γίνεται αντιληπτό και από την φράση «Including a Microsoft Surface Reception» που είναι αποτυπωμένη επάνω στην σχετική πρόσκληση. Η πώληση της νέας ταμπλέτας θα ξεκινήσει τα μεσάνυχτα εκείνης της μέρας, με την 26η Οκτωβρίου να αποτελεί την μέρα που θα είναι ευρέως διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα της Microsoft.

Δεν υπάρχουν σχόλια