ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα Top Gadgets για το 2012!


1. iPhone 5

iPhone 5

Το iPhone 5 ήταν το απόλυτο gadget της χρονιάς και όχι μόνο γιατί εξακολουθεί να είναι το αρτιότερα κατασκευασμένο smartphone, τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνικά –μεγαλύτερη οθόνη, ελαφρύτερο, ποικιλία εφαρμογών, προσεγμένο στη λεπτομέρεια hardware και software– σε μια αγορά όπου ο ανταγωνισμός από τις υπόλοιπες εταιρείες συνεχώς αυξάνει. Τι κι αν κάθε iPhone που κυκλοφορεί έχει τα μικρο-προβληματάκια του, με το τελευταίο να «ξεβάφει» το μαύρο χρώμα σε κάποια σημεία, το smartphone της Apple έχει κατορθώσει να αποτελεί ένα αντικείμενο – σύμβολο για τον κάτοχό του και αναμφισβήτητα κλείνει τη χρονιά χωρίς αντίπαλο!
Nintendo Wii U

2. Nintendo Wii U

Ποιος gamer μπορούσε να φανταστεί ότι η φορητή κονσόλα του Wii θα γινόταν ακόμα καλύτερη μετά και την προσθήκη των αισθητήρων κίνησης; Η Nintendo, όμως, πρόσθεσε το GamePad, μια ενσωματωμένη οθόνη αφής 6,2” και πολλές νέες δυνατότητες αλληλεπίδρασης με την τηλεόραση, ανεβάζοντας το gaming σε άλλο επίπεδο.

3. Sony Cyber-shot RX100

Sony Cyber-shot RX100Αν και χωράει στην τσέπη σας, η compact φωτογραφική μηχανή της Sony, Cyber-shot RX100, έχει τις δυνατότητες μιας μεγάλης ψηφιακής SLR. Ο αισθητήρας που έχει τοποθετηθεί στο σώμα της μηχανής προσφέρει ασυναγώνιστη ευκρίνεια και υψηλές επιδόσεις ακόμη και με χαμηλό φωτισμό και την καθιστά ιδανική για τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες της φωτογραφίας.

4. Lytro

LytroΗ Lytro είναι η φωτογραφική μηχανή που μας ζητά να επανεξετάσουμε τον τρόπο που βγάζουμε φωτογραφίες! Το μικρό ορθογώνιο κουτί αποτυπώνει όλες τις φωτεινές ακτίνες και επιπλέον προσφέρει τη δυνατότητα να επεξεργαστείς το κάδρο μετά τη λήψη.

5. Apple MacBook Pro με Retina Display

Apple MacBook Pro με Retina DisplayΛεπτό και ελαφρύ το νέο MacBook Pro 15” με γρήγορο επεξεργαστή, τελευταίας έκδοσης λειτουργικό σύστημα, δεκάδες επιπρόσθετες εφαρμογές για τον επαγγελματία και τον απλό χρήστη και το «κερασάκι», μια εντυπωσιακή οθόνη Retina τεχνολογίας IPS, με ανάλυση 2800×1800 για μεγάλες γωνίες θέασης και ολοζώντανα χρώματα. Ο φορητός υπολογιστής της Apple βγαίνει σε δύο εκδόσεις των 13” και 15” για να επιλέξετε αυτόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας.
Microsoft Surface

6. Microsoft Surface

Το πρώτο προϊόν που σχεδιάζει και λανσάρει η Microsoft για λογαριασμό της είναι αυτή η ταμπλέτα που προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες. Με θήκη που είναι φτιαγμένη από μαγνήσιο και ένα απίστευτα λεπτό και λειτουργικό μαγνητικό πληκτρολόγιο, το Surface χρειάζεται υποστήριξη από τους developers που θα αναπτύξουν εφαρμογές για το λειτουργικό Windows RT με το οποίο είναι εξοπλισμένο το tablet, προκειμένου να «κοντράρει» στα ίσα το iPad της Apple.

Samsung Galaxy Note II7. Samsung Galaxy Note II

Η Samsung δημιούργησε ένα πραγματικά εντυπωσιακό, ως προς τις δυνατότητες, το σχεδιασμό και το μέγεθος, κινητό. Διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών, ανάλυση 720 x 1280, κάμερα 8 Megapixel, μνήμη 2GB, τετραπύρηνο επεξεργαστή, λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jelly Bean, ενώ το βελτιωμένο S-Pen διευκολύνει το χειρισμό του. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα smartphone;

8. Nest

NestΌταν δύο πρώην υπάλληλοι της Apple αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν έναν θερμοστάτη, είναι λογικό να περιμένει κανείς κάτι παραπάνω. Και πράγματι… Ανοξείδωτη κατασκευή, οθόνη αφής, αισθητήρες που δίνουν πληροφορίες για τις συνθήκες του περιβάλλοντος με τον θερμοστάτη Nest να λειτουργεί έξυπνα μαθαίνοντας τι θερμοκρασία προτιμάει ο χρήστης και ρυθμίζοντάς την ανάλογα, εξοικονομώντας ενέργεια.

iPad Mini9. iPad Mini

Η μικρότερη εκδοχή του iPad ζυγίζει μόλις 312 γραμμάρια, διαθέτει επεξεργαστή dual core Apple A5 και «φοράει» λειτουργικό iOS 6, ενώ η οθόνη του είναι στις 7,9 ίντσες με ανάλυση 1024 x 768. Μοναδικό μειονέκτημα η απουσία Retina οθόνης, που θεωρείται βέβαιο ότι θα διαθέτει το επόμενο iPad mini που θα παρουσιάσει η Apple εντός του 2013.

10. Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S IIIΗ Samsung αποδεικνύει ότι ξέρει να κατασκευάζει ποιοτικά smartphones και το Galaxy S III είναι η απόδειξη γι΄αυτό. Με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.4 GHz , λειτουργικό σύστημα Android, οθόνη 4,8 ιντσών και πληθώρα άλλων χαρακτηριστικών είναι σίγουρα το καλύτερο smartphone που παρουσίασε ποτέ η εταιρία.
[αναδημοσίευση από το newpost.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια