ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

EIZO FORIS FG2421, η οθόνη γεμάτα 240Hz μόνο για gamers!

Έως τώρα, όλα τα monitors που απευθύνονταν κυρίως στους gamers και τους ενθουσιώδεις χρήστες έφταναν στην καλύτερη περίπτωση στα 120Hz ρυθμό ανανέωσης. H ΕΙΖΟ όμως προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα με την FORIS FG2421 και τα διπλασίασε στα 240Hz! Η ΕΙΖΟ, με την τεχνολογία Turbo 240 ανεβάζει τον ρυθμό ανανέωσης του LCD panel των 120Hz, στα 240Hz επεμβένοντας στο σύστημα του οπίσθιου φωτισμού της οθόνης (LED). Επίσης μας επιδυκνύει ακόμα μια πρωτιά, αφού το panel, των 120Hz που χρησιμοποιείται είναι τύπου VA LCD (Vertical Alingment) κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά στην αγορά. 
Η διαγώνιος της FORIS FG2421 είναι 23,5 ίντσες με εγγενής ανάλυση Full HD 1920 x 1080 pixels, μέγιστη φωτεινότητα 400 cd/m2, λόγο αντίθεσης 5000:1 και μέσω της τεχνολογίας ContrastEnchancer προσεγγίζει τον λόγο 15000:1. O χρόνος απόκρισης θα λέγαμε πως είναι εξωπραγματικός, μιας και σύμφωνα με την εταιρία είναι κάτω από το 1 millisecond! H εταιρία έχει προχωρήσει σε ενσωμάτωση του λογισμικού ScreenManager Pro το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με κορυφαίους gamers RTS και FPS παιχνιδιών ανά τον κόσμο. 
Ο χρήστης με το εν λόγω λογισμικό μπορεί να κατεβάσει gaming profiles για κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να λάβει τις μέγιστες επιδόσεις της οθόνης στα παιχνίδια που παίζει, χωρίς να προβεί σε ιδιαίτερες διαδικασίες ρυθμίσεων. Διαθέτει USB Hub με δύο θύρες USB, εισόδους εικόνας DVI-D, HDMI και DisplayPort όπως επίσης και εξόδους ήχου mini-jack των 3.5mm. Η τυπική της κατανάλωση ανέρχεται μόλις στα 20 Watt, με την μέγιστη (στην μέγιστη φωτεινότητα) στα 53 Watt. Η οθόνη συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια