ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ISOCELL Dual: διπλές κάμερες στις οικονομικές συσκευές

Αν και η Samsung μπήκε πρόσφατα στο “παιχνίδι” των dual-camera setups, φαίνεται να βλέπει μέλλον σε αυτά, αφού οι νέες τις προτάσεις υπόσχονται να φέρουν τις δυνατότητές τους σε λιγότερο ακριβές συσκευές. Λόγος για τα ISOCELL Dual, δύο modules διπλών καμερών (καθώς και οι απαραίτητοι επεξεργαστικοί αλγόριθμοι) που ως στόχο τους έχουν να προσφέρουν όλα τα “καλούδια” που μέχρι πρότινος απολάμβαναν μόνο τα high-end κινητά τηλέφωνα, στα mid-range και entry-level αντιστοίχως.
Η λύση της Samsung με τις ISOCELL Dual θα διευκολύνει τη διαδικασία ανάπτυξης των προϊόντων των πελατών μας, επιτρέποντάς τους να φέρουν καλύτερα χαρακτηριστικά διπλής κάμερας σε ένα ευρύτερο φάσμα καταναλωτών. - Ben K. Hur
Συγκεκριμένα, έχουμε να κάνουμε με δύο συστοιχίες αισθητήρων / φακών, μία των 13MP + 5MP με τη δυνατότητα επανεστίασης (βλ. Bokeh), και μία των 8MP + 8MP που επιτρέπει καλύτερη καταγραφή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Οι εν λόγω προτάσεις βρίσκονται εμπορικά διαθέσιμες σε όλους τους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως, πράγμα που σημαίνει πως αργά ή γρήγορα, οι πρώτες συσκευές που θα κάνουν χρήση τους θα βρεθούν στην αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια