ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mi gaming laptop με γραφικά GeForce GTX 1060

Η Xiaomi στα πλαίσια της επίσημης παρουσίασης του Xiaomi Mi Mix 2S επιφύλλασε μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη στο κοινό. Μαζί με την κορυφαία ναυαρχίδα της για το 2018, παρουσίασε και το πρώτο Mi gaming laptop στην ιστορία της με εντυπωσιακό 16M RGB backlighting φωτισμό στο πληκτρολόγιο και κάτω από το σασί. Το Mi gaming laptop του Κινέζου κατασκευαστή έχει πάχος 20.9 χιλιοστών, βάρος 2,7 κιλών και είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Intel i7 7ης γενιάς και κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1060.
Το νέο laptop με FHD οθόνη 15,6 ιντσών στην ανώτερη και πιο ακριβή έκδοσή του έρχεται με 16GB RAM, 1TB HDD και 256GB SSD. Επίσης, προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης σε δύο 4K εξωτερικές οθόνες/TV για απόλυτη εμπειρία gaming, ενώ στον τομέα του ήχου υποστηρίζει Dolby Atmos και Sony Hi-Res audio με δύο ηχεία 3W. Ταυτόχρονα, το εντυπωσιακά φωτιζόμενο πληκτρολόγιο διαθέτει πέντε πλήκτρα με δυνατότητα προγραμματισμού.
Mi gaming laptop
Για την απαραίτητη ψύξη του πανισχυρού μηχανήματος οι Κινέζοι έχουν προσθέσει 3+2 διαύλους ψύξης μεγάλης διαμέτρου υποστηριζόμενους από 4 παρακαλώ ανεμιστήρες. Επίσης, για την ώρα που το παιχνίδι έχει “ανάψει” για τα καλά το νέο laptop είναι εξοπλισμένο με το ειδικό πλήκτρο TORNADO που ρίχνει τη θερμοκρασία του κατά 3-5 βαθμούς Κελσίου μέσα σε 10 λεπτά!
Η τιμή του Xiaomi Mi Gaming Laptop ξεκινά από τα 5999 Yuan ($956) και φτάνει μέχρι και τα 8999 Yuan ($1435) στην πιο ακριβή του έκδοση. Όσον αφορά στη διαθεσιμότητά του θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 3 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια