ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα laptop που έρχεται από το μέλλον για να αλλάξει τα δεδομένα

 


Η ταχύτατη εξέλιξη της τεχνολογίας έχει οδηγήσει την ανθρωπότητα σε ένα ατελείωτο κυνήγι προηγμένων συσκευών, που θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις της νέας εποχής. Σε αυτό το πλαίσιο, η MSI, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές laptop παγκοσμίως, ανακοίνωσε την άφιξη της νέας σειράς laptop Prestige 16 AI EVO, η οποία είναι εξοπλισμένη με τεχνολογία AI και επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra NPU (Neural Processing Unit). 

Με γνώμονα τον επαγγελματισμό, την υψηλή αισθητική και τις επιδόσεις της, η MSI συνεχίζει να καινοτομεί, εδραιώνοντας τη θέση της στην κορυφή της παγκόσμιας αγοράς ως ένα brand που ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της - σύμφωνα και με όσα δήλωσε στο πλαίσιο της CES 2024 στο Las Vegas ο Executive Vice President & NB BU GM της MSI, Eric Kuo.

MSI_Prestige_16_AI_Evo_Photo_6
Πλέον, στην ελληνική αγορά είναι διαθέσιμο το εξαιρετικά ελαφρύ Prestige 16 AI, που ζυγίζει μόλις 1.500 γρ. για να έχουμε πάντα μαζί μας το πολύτιμο αυτό εργαλείο. Κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου - αλουμινίου, φιλοξενεί μια στιβαρή μπαταρία 99,9 WHr για αξιοσημείωτη διάρκεια χρήσης 19 ωρών, ενώ υποστηρίζει φόρτιση έως PD 3.1 140 W για παραγωγικότητα μεγάλης διάρκειας. Επίσης, διαθέτει πιστοποίηση από την Intel Evo και συνδυάζει υψηλή απόδοση και φορητότητα.
MSI_Prestige_16_AI_Scenario_Photo_1
msi_laptop_new
Τα νέα laptop της MSI θέτουν καινούργια δεδομένα στις εξελίξεις της τεχνολογίας ΑΙ. Σχεδιασμένα για αδιάληπτα AI Workloads, τα εν λόγω laptop τροφοδοτούνται από τους τελευταίους επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra, αξιοποιώντας έτσι όλες τις δυνατότητες και υποστηρίζοντας στο έπακρο εργασίες γραφείου, streaming, καθηλωτικό gaming και δημιουργία περιεχομένου. Πρόκειται για επεξεργαστές που έχουν ως βάση την τεχνολογία "Intel 4 Process Node", οι οποίοι διαθέτουν μια αποκλειστική "μονάδα νευρωνικής επεξεργασίας" (NPU) έτοιμη να υποστηρίξει διεργασίες AI. Οι πυρήνες Low Power Efficient (LPE) του Core™ Ultra εξασφαλίζουν ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας στις απλές εργασίες, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ενώ η ενσωμάτωση γραφικών ARC™ στον Core™ Ultra προσφέρει υπερδιπλάσια απόδοση γραφικών ανά watt κατανάλωσης, σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές.
MSI_Prestige_16_AI_Scenario_Photo_2
MSI_Prestige_16_AI_Scenario_Photo_6
Στα νέα laptops της MSI η συλλογή λειτουργικών εφαρμογών AI (Software Suite) είναι πλούσια. Το brand λανσάρει τα apps AI Engine, AI Artist και AI Noise Cancellation Pro, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του χρήστη σε κάθε βήμα. Έτσι, σηματοδοτώντας τη δέσμευσή της στις τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, η MSI μας συστήνει κατ’ αρχάς το λογισμικό AI Engine που βελτιώνει αυτόματα ρυθμίσεις της οθόνης, του ήχου, του προφίλ παροχής ισχύος και του φωτισμού πληκτρολογίου ανάλογα με την εφαρμογή που «τρέχει» τη δεδομένη στιγμή. Το AI Artist είναι μια υπηρεσία text-to-image, η οποία λειτουργεί και off-line βάζοντας έτσι τέλος στις καθυστερήσεις λόγω χαμηλής ταχύτητας του δικτύου, αλλά και στους κινδύνους διαρροής δεδομένων. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιεί τις επιδόσεις των ισχυρών laptop, προσφέροντας πρόσθετες λειτουργίες όπως δημιουργία εικόνας σε εικόνα, εικόνας σε κείμενο, καθώς και εξαγωγή multilayered αρχείων PSD για επεξεργασία στο Photoshop. Επιπλέον, το AI Noise Cancellation Pro είναι ένα app το οποίο συνδυάζει προηγμένο hardware με AI-powered noise cancellation software, παρέχοντας εξαιρετική πιστότητα ήχου ακόμη και σε θορυβώδες περιβάλλον, με προσαρμόσιμες θέσεις εγγραφής ήχου και δυνατότητα για επαγγελματική εγγραφή.
MSI_Prestige_16_AI_Scenario_Photo_8
MSI_Prestige_16_AI_Evo_Photo_4
Η MSI είναι μια εταιρεία με μεγάλη τεχνογνωσία και εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας, με προϊόντα που την έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της προτίμησης του κοινού όσον αφορά στο gaming και τα eSports, δύο τομείς που τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν ραγδαία ανάπτυξη και άνοδο. Ενσωματώνοντας στα laptop της κορυφαίες επιδόσεις, που προσφέρουν στους gamers ρεαλιστικά γραφικά, καθηλωτικό και με πιστότητα ήχο, ακριβή έλεγχο και ομαλή ροή στο streaming, η MSI δίνει λύσεις ακόμα και στον πλέον απαιτητικό gamer, οδηγώντας το παιχνίδι του σε νέα επίπεδα. Με γνώμονα τη φιλοσοφία «True Gaming», η MSI καθιστά την εύρεση του καλύτερου gaming laptop μια εύκολη υπόθεση τελικά, αφού με το νέο Prestige 16 AI EVO προσφέρει έναν ελαφρύ μεν φορητό υπολογιστή, αρκετά ισχυρό δε, ώστε να ξεπερνά τα συμβατικά όρια της εποχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια