ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Overclocking στο Desire HD γίνεται; Ναι!

Το HTC Desire HD είναι μεγάλο σε μέγεθος εξαιτίας της υπέροχης οθόνης αλλά μόλις έγινε τεράστιο σε επιδόσεις. Μέχρι τώρα το Desire HD ή το EVO 4G είχαν φτάσει μέχρι το 1.42GHz και 1.49GHz με λίγο “σπρώξιμο”. Σήμερα όμως καταφέραμε να ξεπεράσουμε κάθε όριο με oveclocking στο 1.53GHz (για την ακρίβεια στα 1536MHz για όσους ψάχνονται). Το Quadrad score πιάνει 2914 και αφήνει τον ανταγωνισμό πίσω, πολύ πίσω. Τα γραφικά στα screenshots μιλάνε από μόνα τους αλλά το βίντεο είναι ακόμα καλύτερο. Προσέξτε πόσα frames γράφει το Quadrad όταν τρέχει το benchmark στο HTC Desire HD με την CPU στο 1.53GHz. Είναι απλά απίστευτο ότι αυτό συμβαίνει σε ένα smartphone με Android 2.2 και oveclocking, χωρίς καμία βελτίωση στον κώδικα του λειτουργικού ή οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να έχει κάνει το Google στον Gingerbread για να είναι ακόμα πιο γρήγορο από το Froyo. Για ένα περίεργο λόγο όλο αυτό που θυμίζει την εποχή του Celeron overclocking μόνο που τώρα όλη αυτή η εμπειρία χωράει στην τσέπη μας και προσφέρει πολλά περισσότερα.
Υπό φυσιολογικές συνθήκες τα ηλεκτρονικά του HTC Desire HD περιλαμβάνουν επεξεργαστή στο 1 GHz και Android 2.2 Froyo με το νέο HTC Sense. Οθόνη 4.3 ιντσών με ανάλυση WVGA και δυνατότητα απεικόνισης 262.000 χρωμάτων. Φυσικά το Bluetooth 2.1, A2DP και το WiFi 802.11 b/g/n θεωρούνται δεδομένα όπως και το quad band GSM μαζί με το dual band HSPA.
Φυσικά όλα τα μαγικά του HTC Desire HD overclocking στο 1.53GHz γίνονται με την βοήθεια των καλών παιδιών στο XDA forum.

Δεν υπάρχουν σχόλια