ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung Galaxy S III με οθόνη 4.65”, dual-core 2GHz

Αφού είδαμε χτες τις νέες πληροφορίες για το Samsung Galaxy Nexus (Nexus Prime), η ίδια πηγή (4chan) αναφέρει ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε το Samsung Galaxy S III, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή και αναμένεται ότι θα παρουσιαστεί στην MWC 2012 το Φεβρουάριο! Τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά της συσκευής θα σας αφήσουν με ανοικτό στόμα:

Samsung Galaxy S III
Οθόνη 4.65” Super AMOLED III (ανάλυση 1280 x 1024 – 352ppi)
Επεξεργαστής Samsung quad-core 2GHz
Μνήμη RAM 1.5GB
Κάμερα 10MP (1080p / 60fps)
Αποθηκευτικός χώρος 32GB (επέκταση με microSD)
NFC chip
Λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich με περιβάλλον TouchWiz 5.0
Μπαταρία 2250mAh
Κατασκευή από μέταλλο και γυαλί με πάχος 9mm
Εάν επαληθευτούν τα παραπάνω, τότε μιλάμε για ένα smartphone με μεγαλύτερη ισχύ από αρκετούς σημερινούς υπολογιστές! Παρόλα αυτά υπάρχουν ενστάσεις, όπως για παράδειγμα στην ανάλυση της οθόνης, 1280 x 1024, η οποία δε συμφωνεί με το λόγο 4:3, οπότε πιθανότατα θα είναι 1280 x 720. Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθεί η νέα τεχνολογία Super AMOLED III (το GS είχε Super AMOLED και το GSII Super AMOLED Plus).
Σχετικά με το περιβάλλον TouchWiz 5.0, για πρώτη φορά δεν θα αλλοιώνει το λειτουργικό σύστημα και απλά θα περιοριστεί σε γραφικές λεπτομέρειες και μικρές βελτιώσεις, σε αντίθεση με τις τωρινές εκδόσεις TouchWiz. Δε γνωρίζουμε κατά πόσο θα βγουν αληθινά τα παραπάνω, αλλά σίγουρα το Samsung Galaxy S III θα μας απασχολήσει σημαντικά μέσα στους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια