ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung Galaxy S III με quad-core επεξεργαστή Exynos..

Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του Samsung Galaxy S II, οι φήμες για το διάδοχο του, Samsung Galaxy S III, κάνουν λόγο για ένα πραγματικά εκπληκτικό smartphone με μεγαλύτερη ισχύ από αρκετούς σημερινούς υπολογιστές.
Αυτή τη φορά, ακούγεται ότι το Samsung Galaxy S III θα είναι εξοπλισμένο με το νέο quad-core επεξεργαστή της Samsung, Exynos 4412, με ταχύτητα που αγγίζει το 1.5GHz!
H Samsung δοκιμάζει αυτή τη στιγμή τον επεξεργαστή, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της, στις αρχές του 2012 θα κυκλοφορήσουν αρκετές συσκευές που σκοπεύουν να “ξετρελάνουν” τους αγοραστές, υπερτερώντας μακράν της κλάσης του Galaxy Nexus.
Συνεπώς, δεν είναι δυσκολο να συμπεράνει κανείς (πάντα, φυσικά, με κάποια επιφύλαξη) ότι στα άμεσα σχέδια της Samsung βρίσκεται -τουλάχιστον- ένα τετραπύρηνο τηλέφωνο, που δε θα είναι άλλο από το high end smartphone της, Samsung Galaxy S III.
Δεδομένου, μάλιστα, του γεγονότος ότι οι Asus και HTC έχουν ανακοινώσει ήδη τα πρώτα smartphones τους με χρήση του τετραπύρηνου επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 (βλ. Asus Transformer Prime και HTC Quattro), μια τέτοια κίνηση από μέρους της Samsung φαντάζει απόλυτα λογική.

Δεν υπάρχουν σχόλια