ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ZTE V9A Light Tab 2

Οι τύποι στο Clove το έχουν… και το έχουν γενικώς. Φέρνουν πρώτοι συσκευές και μας αφήνουν… άφωνους. Εκείνοι λοιπόν, μας παρουσίασαν μία αναλυτική εικόνα για τη νέα, έντιμη πρόταση της ZTE, το V9A Light Tab 2 στις 7 ίντσες.
Ο Φεβρουάριος, που θα παραλάβει το Clove το καινούριο tablet της Κινέζικης εταιρείας δεν είναι μακριά. Το ZTE V9A Light Tab 2 λοιπόν, θα έχει 4GB ROM, θα διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης και με 3G δίκτυο, εκτός του WiFi και φαίνεται να υπόσχεται τρελή αυτονομία, καθώς η μπαταρία του είναι στα 3400 mAh!
Κατά τα άλλα, ο επεξεργαστής του θα είναι χρονισμένος στα 1,4 GHz, ενώ όσον αφορά τις κάμερες, η μία που θα βρίσκεται στο πίσω μέρος του V9A Light Tab 2 θα είναι στα 3,2 MPixels, ενώ η δεύτερη, μπροστά, για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, θα είναι στα 0,3 MPixels. Το πάχος της συσκευής είναι στα 12,9 χιλιοστά και αν δεν έχετε ιδιαίτερη… ζέση να γευτείτε το Android Ice Cream Sandwich, θα χαρείτε αυτό το tablet, όπως όλες τις συσκευές της ZTE. Άλλωστε, το Gingerbread που θα χρησιμοποιεί ως λειτουργικό το V9A Light Tab 2 (όχι, δεν θα πάρει αναβάθμιση), έχει αποδείξει την αξία του επανειλημμένα.
Το Clove δίνει τιμή στα 280 ευρώ περίπου και συγκριτικά, για ότι κυκλοφορεί εκεί έξω, ναι, είναι τίμια. Πολύ τίμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια