ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Nexus tablet με πολύ προσιτό κόστος...

Υπάρχει μία αγορά, αυτή των tablets, την οποία μονοπωλεί η Apple. Αυτό δεν αρέσει σε κανένα, ειδικά αν αναφερόμαστε στη Google που αυτή τη στιγμή διαθέτει το μεγαλύτερο οικοσύστημα σε σχέση με το λειτουργικό και τις εφαρμογές.
Στη συνέντευξη που είχε δώσει ο Andy Rubin στο Verge, κατά τη διάρκεια του MWC, είχε αναφέρει πως οι καταναλωτές είναι ενημερωμένοι πια. Άρα, όταν πάνε να ψωνίσουν, δεν πάνε για να αγοράσουν μία συσκευή, αλλά επιλέγουν οικοσύστημα. Το οικοσύστημα της Apple, της Google, ή της Microsoft.
Όσοι έχουν επιλέξει το οικοσύστημα της Apple και έχουν υιοθετήσει τον τρόπο ζωής με ένα tablet, είναι ικανοποιημένοι γι αυτό. Υπάρχει το iPad και έχει συγκλονιστικά μερίδια αγοράς. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό, όταν το πιο δημοφιλές λειτουργικό στον κόσμο είναι το Android; Προφανώς γιατί δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα συσκευές tablets που δεν θα μπουν σε διαδικασία σύγκρισης με το iPad, αλλά θα τιμούν το Android. Θα είναι Android. Η Google έχει αποφασίσει, απ’ ότι λένε οι φήμες να δημιουργήσει εκ νέου τη δική της συνταγή, με επιρροές, όχι από την Apple, αλλά από την Amazon.
Οι φήμες μιλούν για ένα 7ιντσο tablet, από την ASUS, που θα είναι το επόμενο Nexus Tablet. Και θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων περί τον Μάιο. Το φημολογούμενο ως Nexus Tablet, μάλλον θα είναι το ASUS MeMo 370T που αποκαλύφθηκε στην CES τον περασμένο Ιανουάριο. Τουλάχιστον όσον αφορά τη βασική του μορφή γιατί κανένας δεν πιστεύει πως θα διαθέτει τον τετραπύρηνο Tegra 3. Το μόνο που ακούγεται πολύ έντονα, εκτός από το γεγονός ότι θα είναι 7 ιντσο και ASUS, είναι ότι η τιμή του θα είναι ανάμεσα στα 149 και τα 199 δολάρια.
Έτσι, είναι περισσότερο από σαφές πως η Google διαπιστώνει ότι εκτός από τον τρόπο της Apple, υπάρχει και ο τρόπος της Amazon. Κι αυτός ο τρόπος, είναι περισσότερο προσεγγίσιμος από το κοινό του Android. Σχετικά χαμηλά specs, οικονομική τιμή και πρόσβαση σε όλο αυτό το Android οικοσύστημα που υπόσχεται ώρες ασχολίας και διασκέδασης. Χωρίς retina display. Άλλωστε, στις 7 ίντσες, θα έχεις στο χέρι σου ένα tablet που θα μπαίνει στην πίσω τσέπη του παντελονιού και θα πηγαίνεις βόλτα στο πάρκο. Θα το χρησιμοποιείς για να σερφάρεις και να διαβάζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια