ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

WebSite σε εφαρμογή για κινητά με το UppSite

H UppSite είναι μια νέα σχετικά εταιρεία, η οποία υπόσχεται να μετατρέψει οποιαδήποτε ιστοσελίδα σε εφαρμογή κατάλληλη για το iOS, Android και Windows Phone 7 ή απλώς ως web εφαρμογή. «Οποιοσδήποτε εκδότης που κατανοεί τη δύναμη της mobile εποχής θα βρει το UppSite το ιδανικό μέρος για όλες τις ανάγκες του», δηλώνει ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας Gal Brill.
H λειτουργία του UppSite είναι πολύ απλή. Δίνετε τον σύνδεσμο της ιστοσελίδας σας στο ειδικό πεδίο, τροποποιείτε μερικές επιλογές και σε λίγα λεπτά έχετε μια mobile έκδοση της ιστοσελίδας σας. Εάν επιλέξετε το δωρεάν πλάνο θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι κατά πάσα πιθανότητα το τελικό αποτέλεσμα θα είναι περίπου ίδιο με όλους τους υπόλοιπους που έχουν επιλέξει το ίδιο πλάνο. Εάν σας ενδιαφέρει περισσότερο η ευκολία και η ευελιξία και λιγότερο η αναγνωρισιμότητα, τότε το UppSite είναι για εσάς.
Η UppSite ιδρύθηκε το 2010 και διαθέτει οκτώ υπαλλήλους στο Τελ-Αβίβ του Ισραήλ. Έχει συγκεντρώσει $550 χιλιάδες σε χρηματοδότηση και έχει μπροστά της πολύ μέλλον παρά τον ανταγωνισμό από άλλες παραπλήσιες υπηρεσίες, όπως το Appmakr, Duda Mobile και Conduit Mobile. http://www.uppsite.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια