ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέες οθόνες και Pavilion με Windows 8 από την ΗΡ


Η ΗΡ παρουσίασε δύο νέα Sleekbook με προσιτές τιμές και μια σειρά οθονών μεταξύ των οποίων η 27 ιντσών ENVY με λεπτό σχεδιασμό και γυαλί από άκρη-σε-άκρη, που είναι η πρώτη που ενσωματώνει σύστημα ήχου Beats Audio.
Τα νέα HP Pavilion Sleekbook είναι οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη σειρά φορητών υπολογιστών της εταιρείας με Windows 8. Tο HP Pavilion TouchSmart Sleekbook είναι ο πιο προσιτός φορητός υπολογιστής μεοθόνη αφής της HP, λεπτός και ιδανικός για καθημερινή χρήση. Η οθόνη αφής του προσφέρει κορυφαία εμπειρία χρήσης στα Windows 8 μέσω κινήσεων αφής(gestures).
Η σειρά των Sleekbook προσφέρει μοναδική ψυχαγωγία και επιδόσεις με αυτόνομη κάρτα γραφικών, έως και 1 TB αποθηκευτικού χώρου, πλήρη γκάμα διαθέσιμων θυρών και σύστημα ήχου Dolby Advanced Audio. Τα μοντέλα ενσωματώνουν οθόνη υψηλής ευκρίνειας 15,6 ιντσών, αποσπώμενη μπαταρία και ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο.
Το HP Pavilion Sleekbook και TouchSmart Sleekbook αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο, με αρχική ενδεικτική τιμή λιανικής τα €499 και €599 αντίστοιχα.
Αποκλειστικά στα notebooks της HP:
  • HP CoolSense: Αυτόματος κλιματισμός για τον φορητό σας υπολογιστή
  • TrueVision HD Webcam: Βιντεοκλήσεις πρόσωπο-με-πρόσωπο ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
  • HP ProtectSmart: Διασφαλίζει τα δεδομένα σας από τυχαίες πτώσεις, ούτως ώστε ένα ατύχημα να μην "απειλήσει" ολόκληρη την ψηφιακή σας ζωή.
  • HP Connected Music: Πανεύκολη πρόσβαση στη μουσική σας συλλογή μέσω ενός απλούστατου περιβάλλοντος χρήσης. Στο πλαίσιο της νέας μουσικής τής πλατφόρμας, η HP συνεργάζεται με τη Universal Music Group, προσφέροντας στους χρήστες αποκλειστικά προγράμματα και πακέτα ανταμοιβής της HP (Music Rewards Packages) μέσω της πλατφόρμας HP Connected Music, η οποία ενσωματώνεται στα Windows 8 HP. Μεταξύ των προσφορών συγκαταλέγεται η δυνατότητα να κερδίστε μοναδικά δώρα (του προγράμματος "Money Can't Buy") και εισιτήρια VIP για συναυλίες, να κατεβάσετε και να κρατήσετε στη συλλογή σας έως και 30 μουσικά κομμάτια και να αποκτήσετε πρόσβαση σε απεριόριστο streaming του καταλόγου της Universal Music εντελώς δωρεάν
Η νέα οθόνη HP ENVY 27 με Beats Audio διαθέτει ένα εκπληκτικό IPS LCD panel 27 ιντσών με χαρακτηριστικό λεπτό σχεδιασμό και γυαλί από άκρη-σε-άκρη.
Έχει ενσωματωμένα ηχεία με τεχνολογία Beats Audio, τα οποία σας επιτρέπουν να ακούτε μουσική όπως ακριβώς γράφτηκε με κορυφαία ηχητική ποιότητα, επιπέδου στούντιο ηχογράφησης. Προσφέρει Full HD ανάλυση (1920x1080 pixels) και θα είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά τον Φεβρουάριο με ενδεικτική τιμή λιανικής τα €469.
Νέες Οθόνες HP IPS 22xi - 23xi
Χάρη στην τεχνολογία IPS προσφέρουν εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης της τάξης των 178 μοιρών τόσο σε οριζόντιο όσο και σε κάθετο προσανατολισμό. Έχουν σχεδιασμό από άκρη-σε-άκρη, χωρίς ορατό πλαίσιο και τεχνολογία blade ενώ ο αποκλειστικός, κομψός σχεδιασμός της HP, micro-thin ID τις καθιστά ιδανικές για οποιονδήποτε χώρο.
Προσφέρουν Full HD ανάλυση 1920x1080 με εύκολη συνδεσιμότητα μέσω VGA, DVI-D και HDMI, ενώ η 20xi διαθέτει ανάλυση 1600 X 900 με συνδεσιμότητα μέσω VGA και DVI-D. Ενσωματώνουν αποκλειστικές λειτουργίες της HP, όπως το HP Enhance+ και το HP My Display Smart Software, επιτρέποντας την απεικόνιση υψηλής ποιότητας, αλλά και την εξατομικευμένη ρύθμιση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε χρήστη.
Θα είναι διαθέσιμες στην Ελληνική αγορά αρχές Φεβρουαρίου με ενδεικτική τιμή λιανικής €169 για την 22xi και τα €199 για την 23xi.
Οθόνη HP x2401 με οπισθοφωτισμό LED 24 ιντσών
Κομψότατη οθόνη με σχεδιασμό micro-thin ID και ένα ελκυστικό φινίρισμα από μαύρο βουρτσισμένο μέταλλο, αλλά και λεπτό προφίλ, το οποίο εξοικονομεί χώρο.
Η τεχνολογία MVA προσφέρει ευρύτατες γωνίες θέασης (178 μοιρών), βαθύ μαύρο και ζωντανά χρώματα σε Full HD ανάλυση και αντίθεση της τάξης των 5000:1(στατικής).
Έχει ειδική βάση, προκειμένου η οθόνη να βρίσκεται υψηλότερα από το επίπεδο του γραφείου για καλύτερη διαχείριση χώρου και ευκολότερη θέαση.
Θα είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά τον Φεβρουάριο, με ενδεικτική τιμή λιανικής €299.

Δεν υπάρχουν σχόλια