ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Chaser A21, το νέο mid-tower από την Thermaltake

Ένα νέο κουτί της σειρας Chaser για gamers ανακοίνωσε η Thermaltake. Το Chaser A21, όπως θα είναι η ονομασία του, φέρει έναν πιο "industrial" και συμπαγή σχεδιασμό μαζί πολλά ευπρόσδεκτα χαρακτηριστικάTo Chaser A21, υπάγεται στην κατηγορία των mid-class κουτιών και μπορεί να δεχτεί μητρικές με ATX και Micro-ATX form factor. Διαθέτει συνολικά έξι (6) θέσεις για σκληρούς δίσκους των 3,5 ιντσών και τρεις θέσεις για οδηγούς (DVD, Fan Controllers κλπ) των 5,25 ιντσώνΟι αλλαγές των σκληρών δίσκων αλλά και των drivers γίνονται πολύ εύκολα χάρη στον tool-less σχεδιασμό του κουτιού, δηλαδή την μη αναγκαία χρήση εργαλείων.
    
Στο εμπρόσθιο και πάνω μέρος του case θα βρούμε μια θύρα USB 3.0, μια θύρα USB 2.0 ενώ δεν λείπουν και οι υποδοχές για ακουστικά και μικροφωνο.
Το Chaser A21 θα μας έρθει από την κατασκευάστρια εταιρία με έναν προ-εγκατεστημένο ανεμιστήρα των 120mm με φωτισμό LED μπλέ χρώματος όπως επίσης και προ-εγκατεστημένα φίλτρα για την σκόνη στις κύριες εισόδους του αέρα (στα σημεία εγκατάστασης των ανεμιστήρων).
    
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να εγκατασταθούν ακόμα πέντε (5) ανεμιστήρες (δύο επάνω, έναν στο πλαινό τμήμα, έναν στο κάτω μέρος που τοποθετείται και το τροφοδοτικό και ένας ακόμα μπροστά από το cage των σκληρών δίσκων). Στο επάνω μέρος υπάρχει και κατάλληλος σχεδιασμός έτσι ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί το ψυγείο της υδρόψυξης μέγιστου μήκους 24 εκατοστών.
Οι διαστάσεις του είναι 42,7 x 19,5 x 49,7 εκατοστά και το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 5,2 κιλά. Μπορεί να δεχθεί αερόψυξη με μέγιστο ύψος τα 15,5 εκατοστά και κάρτα γραφικών με μέγιστο μήκος 32 εκατοστά. Η διάθεσή του αναμένεται να ξεκινήσει ghz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια