ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίσημη παρουσίαση για το Adidas miCoach Fit Smart

Πριν λίγο καιρό, το miCoach Fit Smart της Adidas είχε κάνει τη πρώτη του ανεπίσημη εμφάνιση, ωστόσο η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών αποκάλυψε τη συσκευή επίσημα κατά τη διάρκεια του Wearable Technologies Conference στο Σαν Φρανσίσκο.Το "περικάρπιο" μπορεί και μετράει τις θερμίδες που καίγονται, τους καρδιακούς παλμούς, την απόσταση που καλύπτεται, τον ρυθμό που ακολουθεί ο χρήστης ενώ καταγράφει και άλλα στοιχεία που αφορούν στην άσκηση και στην υγεία. Η συσκευή είναι διαθέσιμη σε μαύρο και λευκό χρώμα, με το λουράκι να είναι κατασκευασμένο από μαλακής αίσθησης σιλικόνη. Διαθέτει μία σειρά από LEDs που μπορούν να αλλάζουν χρώμα ανάλογα με την ένταση της άσκησης.
Αν και το Fit Smart δεν είναι η πρώτη συσκευή της Adidas στον χώρο των "φορετών" συσκευών, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αυτή τη φορά έχει προσεγγίσει τα πράγματα διαφορετικά με το νέο της προϊόν. Η εταιρεία ήθελε το προϊόν της να φανεί ελκυστικό τόσο σε προχωρημένους αθλητές -όπως το Smart Run ρολόϊ της που βασίζεται στο Android- όσο και σε άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν να τρέχουν και να αθλούνται σε μία περισσότερο σταθερή βάση.
Όπως είναι λογικό, μεγάλο ρόλο στο Fit Smart παίζει η τεχνολογία miCoach και το οικοσύστημα της Adidas. "Αυτό που κάναμε, με το να εργαστούμε μαζί με κορυφαίους προπονητές, ήταν να φέρουμε μία εμπειρία που θα βοηθήσει τους ανθρώπους που θέλουν να βάλουν εβδομαδιαίους στόχους και σχέδια προπόνησης" είπε ο Paul Gaudio, Γενικός Διευθυντής των Ψηφιακών Σπορ της Adidas. "Θέλαμε να ενθαρρύνουμε τος ανθρώπους να γίνουν πιο δραστήριοι και να παραμείνουν δραστήριοι, ενώ μπορεί να αποτελέσει και ένα εργαλείο ενθάρρυνσης, μπορεί να σας προπονήσει για να γίνετε καλύτεροι" συμπλήρωσε. Το κόστος του Adidas miCoach Fit Smart είναι €199 και θα κυκλοφορήσει στα τέλη του ερχόμενου μήνα.

 Site: Engadget

Δεν υπάρχουν σχόλια