ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Bang & Olufsen παρουσίασε την πρώτη της Android TV, την BeoVision 14

Αν και η Bang & Olufsen δεν είναι νέα στην αγορά των “έξυπνων τηλεοράσεων”, η BeoVision 14 είναι η πρώτη της τηλεόραση που βασίζεται στην πλατφόρμα Android TV και συνδυάζει στοιχεία από την BeoVision 11 και την BeoVision Avant με τον έξυπνο μηχανισμό στην βάση της.
Χάρη στην υποστήριξη Android TV, ο τυχερός ιδιοκτήτης της BeoVision 14 έχει πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές, περιεχόμενο και υπηρεσίες streaming ωστόσο η τηλεόραση υποστηρίζει και Google Cast, και επομένως πέρα από το περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο στην τηλεόραση ή “στριμάρεται” μέσω παρόχων, ο χρήστης μπορεί να “στείλει” περιεχόμενο στην τηλεόραση από το smartphone ή το tablet του.

Από την γνωστή BeoVision Avant δανείζεται όπως αναφέραμε την ειδική μηχανοκίνητη βάση, η οποία κινεί και περιστρέφει την τηλεόραση, προσανατολίζοντας την οθόνη ανάλογα την θέση ή τις κινήσεις του χρήστη, εξασφαλίζοντας ότι πάντα θα απολαμβάνει τις καλύτερες γωνίες θέασης, ανεξάρτητα για παράδειγμα αν κινείται από το ένα άκρο του καναπέ στο άλλο.
Η τηλεόραση διαθέτει αντι-αντανακλαστικό γυαλί και LED backlighting καθώς και έναν αισθητήρα ελέγχου της εικόνας, που ρυθμίζει την εικόνα ανάλογα τον φωτισμό που επικρατεί στο περιβάλλον, ενώ κάτω από το πάνελ, διαθέτει κρυμμένο κάτω από ξύλο καρυδιάς ένα εξελιγμένο σύστημα ηχείων. Η νέα BeoVision 14 στις 40 ίντσες στοιχίζει περίπου $5845 ενώ στις 55 ίντσες στοιχίζει περίπου $8445.

Δημοσιευμένη Εικόνα

 Site: SlashGear

Δεν υπάρχουν σχόλια