ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Gear 360 κάμερα της Samsung, με δυνατότητα λήψης 4K βίντεο

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε τη νέα Samsung Gear 360, μία κάμερα 4Κ ανάλυσης 360 μοιρών με κομψό design για εύκολη χρήση. Με ενισχυμένες λειτουργίες για περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, η Gear 360 είναι ελαφριά και συμπαγής, προσφέροντας ένα διευρυμένο Samsung VR οικοσύστημα. 

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου

Η νέα κάμερα Gear 360 της Samsung με δυνατότητα λήψης 4K βίντεο και περιεχόμενο σε 360 μοίρες
Το βελτιωμένο design και η δυνατότητα για Live Streaming καθιστούν πιο προσιτό και εύκολο να μοιραστείτε VR και 360⁰ περιεχόμενο

Αθήνα, 30 Μαρτίου 2017 – Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε τη νέα Samsung Gear 360, μία κάμερα 4Κ ανάλυσης 360 μοιρών με κομψό design για εύκολη χρήση. Με ενισχυμένες λειτουργίες για περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, η Gear 360 είναι ελαφριά και συμπαγής, προσφέροντας ένα διευρυμένο Samsung VR οικοσύστημα. 

«Καθώς οι καταναλωτές στρέφονται όλο και περισσότερο στο βίντεο για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, θέλουμε να τους προσφέρουμε προσιτά και καινοτόμα προϊόντα, που να τους δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν, να μοιραστούν και να κάνουν stream ψηφιακό περιεχόμενο ακόμα πιο εύκολα», δήλωσε η Younghee Lee, Executive Vice President του Global Marketing and Wearable Business, Mobile Communications στη Samsung Electronics. «Η βελτιωμένη Gear 360 θα συνεχίσει να διευρύνει τους ορίζοντες για το τι μπορούν οι καταναλωτές να βιώνουν ως εμπειρίες και να μοιράζονται».  

Ενισχυμένες λειτουργίες για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας 360⁰ περιεχομένου
Για πρώτη φορά, η Gear 360 προσφέρει 4Κ βίντεο εγγραφή για συναρπαστικό και ρεαλιστικό ψηφιακό περιεχόμενο. Εξοπλισμένη με αισθητήρες εικόνας 8.4-megapixel και φακό Bright F2.2 και στους δύο διπλούς fisheye φακούς, η Gear 360 μπορεί να δημιουργήσει υψηλής ανάλυσης εικόνες. 

Η Gear 360 αξιοποιεί καινοτόμες τεχνολογίες και υπηρεσίες της Samsung για να μπορεί ο καταναλωτής να μοιραστεί απρόσκοπτα, να δει και να επεξεργαστεί το περιεχόμενο. Είτε δημιουργώντας ένα βίντεο 360⁰ ή σταθερές εικόνες, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες προβολής, εργαλεία επεξεργασίας και φωτογραφικά εφέ και φίλτρα για να δημιουργήσουν εξατομικευμένο περιεχόμενο. Οι χρήστες, επίσης, μπορούν να μετατρέψουν εύκολα το 360⁰ βίντεο σε standard μορφές για να μοιραστούν εύκολα το περιεχόμενο. 

Μείνετε πάντα συνδεδεμένοι με 360⁰ Live Broadcasting στα Social Media
Η Gear 360 προσφέρει τη δυνατότητα να μπορείς να μοιραστείς περιεχόμενο σε πραγματικό χρόνο. Όταν η Gear 360 συγχρονίζεται με συμβατό smartphone ή υπολογιστή, η νέα συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να μοιραστούν τις καλύτερες εμπειρίες με υψηλής ποιότητας live broadcasting ή άμεσο ανέβασμα σε πλατφόρμες, όπως το Facebook, το YouTube ή το Samsung VR.

Διευρυμένη συμβατότητα για περισσότερες 360⁰ εμπειρίες
Η Gear 360 είναι συμβατή με μια γκάμα αξεσουάρ και βάσεων τρίτων. Η τελευταία έκδοση της Gear 360 είναι συμβατή με τις flagship συσκευές της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S8 και Galaxy S8+ που μόλις κυκλοφόρησαν, Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy Note5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy A5 (2017) και Galaxy A7 (2017). Η Gear 360 προσφέρει, επίσης, συμβατότητα με iOS συσκευές, όπως iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus και iPhone SE, καθώς και Windows και Mac υπολογιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια