Video Of Day

ads header

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα προϊόντα gaming με εντυπωσιακό σχεδιασμό

Η HP Inc. γίνεται κυρίαρχος του παιχνιδιού με την κυκλοφορία ενός εντελώς καινούργιου, πρωτοποριακού και ολοκληρωμένου χαρτοφυλακίου προϊόντων gaming της σειράς Omen by HP. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από το μηδέν, το νέο lineup δίνει στους αθλητές των esports και στους ανταγωνιστικούς παίκτες την ακεραιότητα και την εμπιστοσύνη που απαιτούνται για να αποδώσουν στο υψηλότερο παγκόσμιο επίπεδο. Κάθε ίντσα μέσα και έξω από τους νέους υπολογιστές Omen, αλλά και οι οθόνες και τα αξεσουάρ είναι γεμάτα με χαρακτηριστικά, σχεδιασμένα να στοχεύουν στις ανάγκες των gamers σε όλο τον κόσμο, φέρνοντας νέα δεδομένα με μία κίνηση.
Omen X Compact Desktop – Ευελιξία, κινητικότητα και ισχυρή απόδοση
Το Omen X Compact Desktop της HP έχει δημιουργηθεί εστιάζοντας κυρίως στη διεύρυνση των ορίων του hardware σε ένα μικρό πακέτο. Το νέο προϊόν της σειράς Omen X, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πέρσι σαν ιδέα, τελειοποιήθηκε από τους προγραμματιστές παιχνιδιών και VR. Οι βασικές ιδέες από τον υπολογιστή Omen X VR τον περασμένο Μάιο έδωσαν τη δυνατότητα στην εταιρεία να δημιουργήσει ένα εξαιρετικά προσεγμένο σχεδιασμό με αξεσουάρ για να διευρύνει τα όρια του τρόπου με τον οποίο οι παίκτες μπορούν να αλληλεπιδρούν με το hardware. Η HP δημιούργησε το Omen X Compact Desktop με τα καλύτερα διαθέσιμα εξαρτήματα, εισάγοντας ένα εύκολα μεταφερόμενο και προσαρμόσιμο σύστημα, ιδανικό για τους παίκτες των esports και τους λάτρεις της εικονικής πραγματικότητας.
Το νέο desktop που φέρει με τόλμη το χαρακτηριστικό Omen X είναι προσαρμοσμένο για να παρέχει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού και εικονικής πραγματικότητας. Το VR πακέτο, που περιλαμβάνεται στο Omen X Compact Desktop, προσφέρει ελεύθερη κίνηση κι μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία.
Νέο Omen Desktop από την HP – Η απαραίτητη πανοπλία μάχης στην αρένα του gaming
Το νέο Omen Desktop της HP έχει σχεδιαστεί για τον αληθινό gamer με χαρακτηριστικά που βελτιώνουν τη λειτουργικότητα και τη χρηστικότητα. Τα προϊόντα Omen X είναι προορισμένα να προσφέρουν καινοτομία στο χώρο των παιχνιδιών και το Omen Desktop αξιοποιεί τα βασικά χαρακτηριστικά Omen X για να προσφέρει στους παίκτες την απόλυτη εμπειρία. Έτσι, ο νέος πύργος της σειράς Omen έχει την ικανότητα να φιλοξενεί νέους συνδυασμούς υλικού, συμπεριλαμβανομένων των εύκολων αναβαθμίσεων, εξαιτίας κυρίως της χρήσης βασικών βιομηχανικών εξαρτημάτων από την HP και να αξιοποιεί τη βελτιωμένη ψύξη που θα επιτρέψει στους παίκτες να διευρύνουν τα όρια του συστήματος.
Omen Laptops από την HP– Εμπνευσμένα σχέδια από Jet και Spacecraft με τεχνολογία αιχμής
Οι φορητοί υπολογιστές της HP Omen 15 και Omen 17 επαναπροσδιορίστηκαν πλήρως και ανασχεδιάστηκαν το 2017 για να προσφέρουν ένα σχέδιο ιδανικό για gamers, με περισσότερες δυνατότητες επέκτασης, πρόσθετες θύρες και εκτεταμένη συμβατότητα με VR. Το αποτέλεσμα είναι ένας υπολογιστής με εκπληκτική απόδοση, με εξαιρετικές gaming δυνατότητες σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο, που βοηθά τους παίκτες να παίξουν τους τελευταίους τίτλους εν κινήσει, οπουδήποτε. Το Omen 15 διατίθεται με ένα ευρύ φάσμα επιλογών που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν απόδοση, να βελτιστοποιούν τη gaming εμπειρία, να βελτιώνουν το παιχνίδι και να περιορίζουν τους περισπασμούς. Το Omen 17 υποστηρίζει μερικές από τις ταχύτερες διαθέσιμες τεχνολογίες για να βοηθήσει τους gamers να καταφέρουν υψηλά ποσοστά στους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών ΑΑΑ, με πολλαπλές επιλογές που στοχεύουν στην επίτευξη πρωτοφανών επιδόσεων σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού.
Αξεσουάρ Omen από την HP – Λεπτομέρειες, Συμπληρώστε τις αισθήσεις σας
Καθώς η HP επανασχεδίασε ριζικά το χαρτοφυλάκιο Omen, η εταιρεία εστίασε στα αξεσουάρ για να συμπληρώσει και να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη μαζί με τη συνολική σειρά των προϊόντων. Η εξέλιξη των αξεσουάρ Omen φέρνει αρκετές βελτιώσεις χαρακτηριστικών σε σχέση με προϊόντα παλαιότερης γενιάς. Τα αποτελέσματα δείχνουν μία νέα σειρά με επίκεντρο τον παίκτη που καταδεικνύει την πλήρη δέσμευση του χαρτοφυλακίου στην κατηγορία του gaming. Όλα μαζί, το πληκτρολόγιο Omen, το ποντίκι και τα ακουστικά κάνουν το οικοσύστημα Omen να προσφέρει μία ασυναγώνιστη εμπειρία παιχνιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια