ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

3 νέες ψύκτρες για AMD Threadripper και EPYC επεξεργαστές

Η Noctua είναι γνωστή για τα ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα της στον τομέα της ψύξης ενός συστήματος. Αυτές τις μέρες η εταιρία ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα τριών νέων ψυκτρών για τους νέους επεξεργαστές, πολύ υψηλών επιδόσεων, Threadripper και EPYC της AMD. Πρόκειται για τα γνωστά μοντέλα NH-U14S, NH-U12S και NH-U9, τα οποία όμως προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τους νέους επεξεργαστές της AMD, έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα για τα νέα TR4 και SP3 sockets.
Οι νέες εκδόσεις των NH-U14S, NH-U12S και NH-U9 για Threadripper και EPYC επεξεργαστές, διαθέτουν μεγαλύτερης επιφάνειας χάλκινη βάση, με διαστάσεις 70 x 56 χιλιοστά, καθώς και μια κατάλληλα τροποποιημένη έκδοση του συστήματος στερέωσης SecuFirm2, προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτό με τα νέα sockets. Η χρήση χάλκινων heatpipes επιτρέπει την γρήγορη μεταφορά της θερμότητας από την βάση προς τα αλουμινένια fins, τα οποία και ψύχονται με την βοήθεια ενός υψηλής ποιότητας ανεμιστήρα της Noctua. Το μοντέλο NH-U14S έρχεται με έναν ανεμιστήρα NF-A15 των 140 χιλιοστών, το μοντέλο NH-U12S με έναν ανεμιστήρα NF-F12 των 120 χιλιοστών, ενώ το μοντέλο NH-U9 έρχεται με δύο ανεμιστήρες NF-A9 των 92 χιλιοστών.
Το μοντέλο NH-U14S προορίζεται για χρήση σε υπολογιστές με άπλετο χώρο, όπου επιζητείται η μέγιστη επίδοση ψύξης, το μοντέλο NH-U12S για συστήματα που μπορούν να δεχθούν σύστημα ψύξης με ύψος έως και 158 χιλιοστά, ενώ το μοντέλο NH-U9 για χρήση σε συστήματα όπου ο χώρος είναι περιορισμένος έχοντας ύψος 125 χιλιοστά. Το μοντέλο NH-U9 είναι κατάλληλο και για χρήση σε 4U rack mounts. Οι τρεις νέες ψύκτρες της Noctua θα είναι διαθέσιμες στα καταστήματα έως τα τέλη του μήνα. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται θερμαγώγιμη πάστα NT-H1, ενώ η εγγύηση φτάνει τα 6 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια