ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας στην IFA 2017

Η D-Link παρευρίσκεται στην κορυφαία έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών της Ευρώπης, IFA 2017, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, όπου και παρουσιάζει λύσεις που ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας. Μεταξύ των καινοτόμων προϊόντων που παρουσιάζονται, περιλαμβάνεται μία νέα σειρά με Wi-Fi κάμερες ασφαλείας, Wi-Fi routers για εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, καθώς και η νέα προσθήκη στη σειρά προϊόντων COVr Whole Home Wi-Fi της D-Link. Όπως μας ενημερώνει η εταιρία, τα νέα προϊόντα αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της D-Link να σχεδιάζει τις πιο γρήγορες, αξιόπιστες, εύχρηστες και ολοκληρωμένες Wi-Fi συσκευές, ώστε να βοηθάει τους καταναλωτές να υιοθετήσουν ένα τρόπο ζωής που στηρίζεται όλο και περισσότερο στη χρήση της ασύρματης τεχνολογίας. Οι επισκέπτες της έκθεσης, η οποία θα διαρκέσει έως τις 6 Σεπτεμβρίου, μπορούν να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της D-Link στο Reseller Park, Hall 25, Booth 132.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου.

Η τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας στην IFA 2017 από τη D-Link
Ο παγκόσμιος ηγέτης της συνδεσιμότητας θα παρουσιάσει την πιο πρόσφατη σειρά με νέες και πρωτοποριακές κάμερες, router και συστήματα Wi-Fi

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2017 – Την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας ενσωματώνουν οι λύσεις που  θα παρουσιάσει η D-Link στην κορυφαία έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών της Ευρώπης, IFA 2017, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο. Μεταξύ των καινοτόμων προϊόντων που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνεται μία νέα σειρά με Wi-Fi κάμερες ασφαλείας, Wi-Fi routers για εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, καθώς και η νέα προσθήκη στη σειρά προϊόντων COVr Whole Home Wi-Fi της D-Link.  

Τα νέα προϊόντα αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της D-Link να σχεδιάζει τις πιο γρήγορες, αξιόπιστες, εύχρηστες και ολοκληρωμένες Wi-Fi συσκευές, ώστε να βοηθάει τους καταναλωτές να υιοθετήσουν ένα τρόπο ζωής που στηρίζεται όλο και περισσότερο στη χρήση της ασύρματης τεχνολογίας.

«Η D-Link έχει δεσμευτεί να δημιουργεί λύσεις που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να βελτιώνουν πραγματικά την εμπειρία του χρήστη με την ασύρματη τεχνολογία, μία εμπειρία που πρέπει να συμβαδίζει με τις αυξανόμενες απαιτήσεις του για διαρκή διασύνδεση», δήλωσε ο Kevin Wen, Πρόεδρος της D-Link Europe. «Διαθέτοντας παγκόσμιου κύρους εμπειρία στην τεχνολογία δικτύωσης, που μετρά περισσότερα από 30 χρόνια, μεταφέρουμε την τεχνολογία Wi-Fi για καταναλωτές στο επόμενο επίπεδο, προσφέροντας ταχύτητες που ανταγωνίζονται τις ενσύρματες συνδέσεις, αυξάνοντας την κάλυψη και την αξιοπιστία και εξαφανίζοντας τις περιοχές που δεν υπάρχει ισχυρό σήμα Wi-Fi»

Ο Kevin Wen συμπληρώνει: «Oι προσδοκίες των καταναλωτών σε ό,τι αφορά την τεχνολογία Wi-Fi δεν αφορούν πλέον μόνο το ζήτημα της ταχύτητας. Οι πελάτες μας απαιτούν όλο και περισσότερες συνδέσεις Whole Home Coverage για να υποστηρίξουν την ασύρματη ζωή τους. Στην IFA 2017 θα παρουσιάσουμε μια μεγάλη ποικιλία από τις καινούριες λύσεις που σχεδιάσαμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες αυτές».

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να δουν από κοντά τα νέα προϊόντα της D-Link στο Reseller Park, Hall 25, Booth 132. Περισσότερες πληροφορίες ακολουθούν παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια