ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι OGS σπάνε ρεκόρ συχνότητας DDR4 με μνήμες Micron

Οι μνήμες που θα 'αντικαταστήσουν' τις B-Die της Samsung στην αρένα της overclocking σκηνής είναι κατασκευής Micron, ενώ Φίλιππος και Σταύρος καταφέρνουν μια παγκόσμια πρωτιά.
Το συγκεκριμένο ρεκόρ πάρθηκε με Ballistix μνήμες της Crucial μια εταιρία που βρίσκεται στη κατοχή της Micron και χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια δικά της DRAM chips, τα οποία όμως δε διακρίνονταν για τις δυνατότητες στο overclocking. Όπως φαίνεται τα νέα E-Die chips της Micron (δεν σχετίζονται με τα αντίστοιχα της Samsung) βρίσκονται στο kit των Ballistix Elite 3600MT/s (MHz) που έλαβαν οι δύο Έλληνες overclockers της ομάδας μας και έχουν αρκετά εντυπωσιακή απόδοση στο overclocking φτάνοντας τη θεαματική συχνότητα των 5726MHz, η οποία καταγράφτηκε στο σχετικό CPU-Z validation (2863 MHz).
Το σύστημα περιελάμβανε έναν Core i7 8086K μαζί με μια μητρική ROG MAXIMUS XI APEX της ASUS η οποία φέρει το νεότερο Z390 chipset της Intel. Τόσο οι μνήμες όσο και το CPU ψύχονταν από υγρό άζωτο για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος και έτσι, οι δύο overclockers βρίσκονται στη κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και με σημαντική διαφορά 50MHz από τη δεύτερη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια