ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Windows 10: Παραμετροποιεί τον υπολογιστή ανάλογα με τις ανάγκες


 
Όλοι έχουμε στην κατοχή μας κάποιον υπολογιστή που μπορεί να έχει παρόμοιες δυνατότητες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι οι χρήστες έχουμε τις ίδιες ανάγκες στην καθημερινότητα μας. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Microsoft ξεκινά δοκιμές για μια νέα λειτουργία που θα προσαρμόζει τον υπολογιστή ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε χρήστη.

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος Windows 10 για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insiders (Build 20231), η Microsoft εμφανίζει την εικόνα που βλέπετε παραπάνω με διάφορες επιλογές για τους χρήστες. Σε αυτήν την πρώτη φάση υπάρχουν τα Gaming, Family Creativity, Schoolwork, Entertainment και Business, αλλά δεν αποκλείεται να προστεθούν και άλλες σε περίπτωση που ενσωματωθεί όντως η λειτουργία σε κάποιο μελλοντικό update του Windows 10.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει παραπάνω από μία κατηγορία και η Microsoft σημειώνει πως ανάλογα με τις επιλογές θα του προτείνει τα κατάλληλα εργαλεία, υπηρεσίες και ρυθμίσεις για να εξυπηρετήσει ο υπολογιστής του αυτές τις ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια