ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Motorola: δυνατό ανθεκτικό Wilder

Η αμερικάνικη εταιρεία εισάγει ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία των ανθεκτικών κινητών αφής, που φέρει το όνομα «Wilder». Η εν λόγω συσκευή υπόσχεται αυξημένη αντοχή και προστασία από σκόνη και νερό, χάρη στο ειδικό πλαστικό περίβλημά της, αποτελώντας μια επιπλέον επιλογή για τους πιο απρόσεκτους και δραστήριους χρήστες. Το «Wilder» συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά ενός μέσου smartphone με compact διαστάσεις, ενώ ενδεικτικά το βάρος του κυμαίνεται στα 92 μόλις γραμμάρια.
MOTOROLA WILDER™ για πάντα...
Αν και δεν έχουν ακόμα διαρρεύσει όλα τα ακριβή χαρακτηριστικά του, η νέα συσκευή της Motorola θα ενσωματώνει οθόνη αφής TFT 2.8”, τεχνολογίας resistive και ανάλυσης 240x360 pixels. Κάτι αρκετά πρωτότυπο συναντά κανείς στην εμπρόσθια όψη της συσκευής και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο απο τη δεύτερη μικρή OLED οθόνη 0.7” η οποία χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για ειδοποιήσεις. Στον τομέα της συνδεσιμότητας η συσκευή της Motorola θα έρχεται με Bluetooth 2.1, βύσμα 3.5mm για σύνδεση με ακουστικά, και θύρα microUSB η οποία προστατεύεται με ειδικό πλαστικό κάλυμμα. Ένας τυπικός φακός ανάλυσης 2MP με δυνατότητα καταγραφής βίντεο στα 15fps βρίσκεται τοποθετημένος στο πίσω μέρος του «Wilder», ενώ δε λείπει και το ραδιόφωνο. Επίσης, η ενσωματωμένη μνήμη ανέρχεται σε μόλις 5ΜΒ, ωστόσο υπάρχει δυνατότητα επέκτασής της με κάρτες microSD έως και 32GB.
Η συσκευή θα διαθέτει προεγκατεστημένο τον Opera Mini, ενώ θα παρέχονται και δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Myspace, Twitter και YouTube), ενώ προεγκατεστημένα θα βρίσκονται τα παιχνίδια Tetris και Need For Speed. Το νέο «Wilder» αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα στην Αγγλία με αρχική τιμή τις 49.95 λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια