ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sony Ericsson Xperia Active, Xperia Ray και Txt

Η Sony Ericsson παρουσίασε τρεις νέες συσκευές στην CommunicAsia 2011, αν και δεν συμμετέχει επίσημα, οι οποίες αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2011. Ας δούμε τις λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι τώρα.
Το Sony Ericsson Xperia Active είναι ένα Android smartphone που απευθύνεται σε αθλητικούς τύπους, με θωρακισμένη κατασκευή που αντέχει σε βάθος 1m για 30 λεπτά (αρκούν για υποβρύχια κλήση…), σε σκόνη και σε χτυπήματα, ενώ η 3” touchscreen οθόνη (320 x 480) μπορεί να ελεγχθεί με βρεγμένα δάκτυλα! Επιπλέον, διαθέτει GPS, Bluetooth και βαρόμετρο, ενώ χρησιμοποιεί την έκδοση Android 2.3 Gingerbread.
Συνεχίζουμε με το Sony Ericsson Xperia Ray, ένα μικρότερο Xperia X10 με οθόνη 3.3” ανάλυσης 854 x 480, κάμερα 8.1MP, πάχος 9.4mm, βάρος 100gr και λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread, ωστόσο, η εταιρία χρησιμοποιεί το custom περιβάλλον Facebook Inside Xperia.
Τέλος, το Sony Ericsson Txt, είναι ένα QWERTY candybar featurephone με οθόνη 2.6”, το οποίο αποτελεί την έκδοση του Sony Ericsson Txt Pro χωρίς συρόμενο QWERTY.
[πηγή CNET]

Δεν υπάρχουν σχόλια