ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Microsoft Surface Tablet με χάρη αλλά με χάλια τιμή..

Το Microsoft Surface Tablet είναι γεγονός και παρουσιάστηκε πριν από μερικές ώρες στην Αμερική. Αν και η τιμή και η ημερομηνία διάθεσης του Microsoft Surface Tablet παραμένουν ακόμα άγνωστες, η Microsoft σίγουρα εντυπωσίασε με το νέο tablet όσο και με την αντίληψη ότι ο συνδυασμός hardware και software από την ίδια την εταιρεία μπορεί να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή λύση.
Το Microsoft Surface Tablet θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικά μοντέλα, αυτό με το όνομα Microsoft Surface for Windows RT και Microsoft Surface for Windows 8 Pro. Αυτό πρακτικά σημαίνει διαφορετικό hardware για τα δύο μοντέλα που κατηγοριοποιούνται σε φιλικό προς το ευρύ κοινό με το Microsoft Surface for Windows RT και πιο σοβαρό και επαγγελματική και βαριά χρήση με το Microsoft Surface for Windows 8 Pro.
Τα βασικά χαρακτηριστικά του Microsoft Surface Tablet με Windows RT περιλαμβάνουν οθόνη 10.6 ιντσών ClearType HD 720p, microSD, USB 2.0, micro HD Video, 2×2 MIMO κεραίες για WiFi, χωρητικότητα 32GB ή 64GB, VaporMg case με stand, βάρος 676g και πάχος μόλις 9.3mm.
Τα βασικά χαρακτηριστικά του Microsoft Surface Tablet με Windows 8 Pro περιλαμβάνουν οθόνη 10.6 ιντσών ClearType HD 1080π, microSDXC, USB 3.0, mini DisplayPort Video, 2×2 MIMO κεραίες για WiFi, επεξεργαστή Intel Ivy Bridge, χωρητικότητα 64GB ή 128GB
, VaporMg case με stand, βάρος 903g και πάχος 13.5mm.
Η σειρά των Microsoft Surface Tablet υποστηρίζει Touch Cover και Type Cover που πρακτικά σημαίνει προστατευτικό κάλυμμα για την οθόνη που όμως λειτουργεί και ως πλήρες πληκτρολόγιο με ποντίκι ή στην περίπτωση του Type Cover ένα πολύ λεπτό ξεχωριστό πληκτρολόγιο με κουμπιά που πραγματικά πατιούνται. Ειδικά για το Microsoft Surface Tablet με Windows 8 Pro η Microsoft έχει τοποθετήσει στην οθόνη δύο διαφορετικούς digitizers ώστε να αντιλαμβάνεται το hardware πότε ακουμπά την οθόνη ανθρώπινο χέρι και πότε stylus και να αντιδρά με τον βέλτιστο τρόπο σε κάθε περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια