ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Samsung Galaxy Note 2 το Φθινόπωρο και με οθόνη UBP

Οι φήμες για το αντικαταστάτη του Note είναι πολλές, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνονται επίσημα. Μέσω του λογαριασμού Twitter της Samsung Mobile Arabia, δημοσιεύτηκε το παρακάτω τούιτ. Που εκτός από την ύπαρξη της ίδιας της συσκευής, επισημοποιεί και το όνομα της.
Ναι είναι δεδομένο ότι το διάδοχο μοντέλο θα έχει βελτιώσεις παντού, ξεκινώντας από τον τετραπύρηνο επεξεργαστή και καταλήγοντας στο λειτουργικό Android 4.1 Jelly Bean, όμως η είδηση είναι άλλη. Καταρχήν ότι οι Κορεάτες θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην ποιότητα της κατασκευής (αυτή τη φορά ελπίζουμε να το εννοούνε…), ενώ ταυτόχρονα θα δείξουν μια νέα τεχνολογία οθόνης με την ονομασία UBP. Προέρχεται από τη λέξη unbreakable plane, που σημαίνει ότι θα είναι άθραυστη, ενώ σε αντίθεση με τα OLED πάνελ, χρησιμοποιεί ένα φιλμ πολυμερών που την κάνει αρκετά πιο λεπτή και σημαντικά ελαφρύτερη. Άρα αυτόματα αυξάνει και τον διαθέσιμο χώρο.
Αν όλα αυτά είναι αληθή, να περιμένεις την ανακοίνωση της συσκευής κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο, δηλαδή την ίδια περίοδο που θα γίνει και η διάθεση του iPhone 5. Το καλύτερο phablet του πλανήτη επιστρέφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια