ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εγκατάσταση Windows 8 Release Preview

Τα Windows 8 Release Preview μόλις κυκλοφόρησαν και πλέον οποιοσδήποτε μπορεί να δοκιμάσει το νέο λειτουργικό με όλα τα νέα χαρακτηριστικά στον υπολογιστή του. Η εγκατάσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε υπολογιστή πληρεί τις ελάχιστες απαιτήσεις του συστήματος. Γενικότερα, υπολογιστές που τρέχουν ήδη Windows 7 ή Windows Vista δε θα αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία με το νέο λειτουργικό.
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι εγκατάστασης των Windows 8 Release Preview όπως η καθαρή εγκατάσταση (clean install), η αναβάθμιση, το dual boot με κάποιο άλλο λειτουργικό (π.χ. Windows 7), η εγκατάσταση σε εικονική μηχανή (Virtual Machine), κλπ., αφού πρώτα δημιουργήσετε ένα δίσκο εκκίνησης σε dvd ή usb flash drive.
Στο συγκεκριμένο οδηγό θα δείτε πώς να πραγματοποιήσετε μία καθαρή εγκατάσταση των Windows 8 Release Preview στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το dvd ή το usb flash drive που δημιουργήσατε από το αρχείο .iso του λειτουργικού.
Μη ξεχνάτε ότι η έκδοση Release Preview των Windows 8 που πρόκειται να εγκαταστήσετε είναι μόνο για δοκιμαστικό σκοπό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την επιλέξετε ως το κύριο λειτουργικό του υπολογιστή σας. Πριν ξεκινήσετε θα χρειαστεί να επιλέξετε ως πρώτη συσκευή εκκίνησης (First boot device) το dvd ή το usb drive που έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, μέσα από τις ρυθμίσεις του BIOS και έπειτα να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας.
Κατά την αρχική διαδικασία της εκκίνησης, πατήστε ένα οποιοδήποτε κουμπί από το πληκτρολόγιο όταν εμφανιστεί το μήνυμα Press any key to boot from CD or DVD.
Αμέσως μετά, θα αρχίσει η διαδικασία φόρτωσης των αρχείων από το dvd ή το usb flash drive για να προχωρήσετε στην εγκατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια