ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

HP: νέα Workstations της σειράς Ζ

Η ΗΡ ανακοίνωσε το λανσάρισμα των νέων επαγγελματικών οθονών της οικογένειας Z Display, καθώς και τα νέα Z Workstations, που προσφέρουν αξιόπιστη και ευέλικτη απόδοση σε τιμές PC. Η ΗΡ συνεχίζει να ηγείται στον χώρο της καινοτομίας στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον εργασίας με τη διάθεση των οθονών HP Z22i και Z24i IPS. Προσφέροντας απίστευτης πιστότητας εικόνα και αξιοπιστία, οι οθόνες HP Z αποτελούν το τέλειο συμπλήρωμα των HP Z Workstations.
Οι οθόνες HP Z είναι ιδανικές για μηχανικούς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και φωτογράφους που χρειάζονται πιστότητα εικόνας στη σωστή τιμή. Εμπλουτίζοντας τη βραβευμένη σειρά Ζ Workstations, το νέο HP Z230 Workstation διατίθεται σε πύργο ή μικρών διαστάσεων κουτί (SFF) και προορίζεται για απαιτητικά application workloads. To HP Z230 αποτελεί εξαιρετική επιλογή για εξειδικευμένους χρήστες, μηχανικούς σχεδίασης και δημιουργικούς σχεδιαστές που απαιτούν μοναδική αξιοπιστία με χαμηλό κόστος. Η λειτουργικότητα του HP Z230 θα καλύψει απόλυτα τις απαιτήσεις σχεδιαστών που χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως το Autodesk AutoCAD και φωτογράφους που χρησιμοποιούν το Adobe® Photoshop®.
«Οι πελάτες μας χρειάζονται προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου να καλύψουν τις ιδιαίτερες ανάγκες τους τόσο σε ό,τι αφορά στην υπολογιστική τους απόδοση όσο και σε θέματα απεικόνισης, και η σειρά Ζ της ΗΡ έχει γίνει συνώνυμο της κάλυψης αυτών ακριβώς των αναγκών», δήλωσε ο Kobi Elbaz, vice president, Commercial Personal Systems, Printing and Personal Systems Group, HP EMEA. «Τα νέα HP Z230 Workstations και οι οθόνες Ζ έρχονται να καλύψουν αυτές τις απαιτήσεις, στη σωστή τιμή και αποτελούν απόδειξη της ηγετικής θέσης της ΗΡ στην παροχή επαγγελματικών λύσεων σε όλα τα επίπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια