ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Logitech Wireless All-in-One TK820: Keyboard με ενσωματωμένο Touchpad

Τη διεύρυνση της γκάμας των πληκτρολογίων της ανακοίνωσε σήμερα η Logitech, παρουσιάζοντας το τελευταίο μοντέλο της, το Logitech® Wireless All-in-One TK820, μια ασύρματη σχεδίαση με ενσωματωμένη επιφάνεια αφής για άνετη πληκτρολόγηση και πλοήγηση. 
«Δημιουργήσαμε το Logitech Wireless All-in-One TK820 ώστε να συνδυάζει σε μια κομψή συσκευή ότι χρειαζόμαστε για να ελέγξουμε τον υπολογιστή μας» εξήγησε η Charlotte Johs, αντιπρόεδρος της Logitech στον τομέα brand development και περιφερειακών για PC, για να συμπληρώσει πως «αυτό το πληκτρολόγιο προσφέρει ένα καινοτομικό τρόπο πλοήγησης καθώς επιτρέπει την πληκτρολόγηση, την κατάδειξη και τη σάρωση στην επιφάνεια αφής με μια μόνη συσκευή»
Το Logitech Wireless All-in-One TK820 έχει μια υπέρλεπτη σχεδίαση οπότε καταλαμβάνει λιγότερο χώρο πάνω στο γραφείο μας, συνδέεται ασύρματα με τον υπολογιστή και βέβαια επιτρέπει την πλοήγηση με την ενσωματωμένη επιφάνεια αφής. Η τελευταία είναι σημαντικά μεγαλύτερη από τις αντίστοιχες που συναντάμε σε laptops, οπότε μπορούμε να επιλέγουμε, να κάνουμε ζουμ αλλά και να σαρώνουμε στην οθόνη μας άνετα και απρόσκοπτα. Επίσης, η επιφάνεια υποστηρίζει έως και 13 πολύ-επαφικές λειτουργίες των Windows® 8, μέσω του ειδικού λογισμικού Logitech SetPoint.
Πέρα από την εντυπωσιακή του εμφάνιση, το πληκτρολόγιο προσφέρει κορυφαία άνεση στην πληκτρολόγηση, μέσω της τεχνολογίας Logitech PerfectStrokeTM η οποία διαμοιράζει ισομερώς την πίεση των δαχτύλων μας πάνω στα πλήκτρα, οπότε κάθε πάτημα παραμένει αθόρυβο και με απαλή αίσθηση, ακόμη κι αν εμείς έχουμε πιέσει την άκρη ενός πλήκτρου. Τα ίδια τα πλήκτρα είναι τύπου IncurveTM με απαλά στρογγυλεμένες άκρες, ώστε να γλιστράνε τα δάχτυλα πάνω στο πληκτρολόγιο, προσφέροντας μια άνετη και ρευστή πληκτρολόγηση, ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση. 
Μαζί με το πληκτρολόγιο Logitech Wireless All-in-One TK820 διατίθεται και ένας μικροσκοπικός δέκτης Logitech Unifying, ο οποίος χρησιμοποιεί την εξελιγμένη τεχνολογία στα 2.4 GHz για σύνδεση τόσο αξιόπιστη όσο μια ενσύρματη αλλά με την ευκολία της ασύρματης. Η επικοινωνία είναι σταθερή και δοκιμασμένη, οπότε μπορούμε να τοποθετήσουμε το

Δεν υπάρχουν σχόλια