ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MSI GTX 780 Lightning Teased, Twin Frozr V coole

Ένα ακόμη teaser της επερχόμενης GTX 780 Lightning με το νέο Twin Frozr V cooler, έδωσε στην δημοσιότητα από ένα post στο Facebook η MSI. Από τη φωτογραφία μπορούμε να αντλήσουμε ορισμένες πληροφορίες, όπως τα νέα"λεπιδωτά" fan blades του νέου Twin Frozr V cooler αλλά και το ασημένιο/μαύρο color scheme που ακολουθεί η MSI.
Από τις ήδη γνωστές πληροφορίες, η κάρτα θα κάνει χρήση μια νέας έκδοσης του GPU Reactor το οποίο προσφέρει μέγιστη σταθερότητα στο ρεύμα της κάρτας ενώ θα έχει ένα φωτιζόμενο κάλυμμα με το logo της MSI. Περνώντας ξανά στο cooler, βλέπουμε ότι η MSI χρησιμοποιεί αλουμίνιο στον σκελετό για να πετύχει ένα ομοιόμορφο οπτικό αποτέλεσμα. Το PCB θα είναι Matte μαύρου χρώματος ενώ στο πίσω μέρος, το επίσης Matte μαύρο backplate θα προσθέτει σε ακαμψία και ψύξη του PCB και των components αντίστοιχα.
Οι επιδόσεις της GTX 780 Lightning λέγεται ότι αγγίζουν την κορυφή το οποίο επιβεβαιώθηκε όταν πρόσφατα δοκιμάστηκε από τον γνωστό overclocker"Elmor" σπάζοντας το φράγμα των 20.195 πόντων στην Performance κατηγορία του 3DMark 11, κάνοντας την, την δεύτερη ταχύτερη -μέχρι στιγμής- GTX 780 στον κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια