ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

NEO CoolerMaster Quick Fire Rapid-I gaming keyboard

Η Cooler Master ανακοίνωσε την είσοδο του Quick Fire Rapid-I πληκτρολογίου, το οποίο βελτιώνεται κατά πολύ από τον προκάτοχό του.

Το νέο πληκτρολόγιο της Cooler Master έρχεται σήμερα στην αγορά με όμορφη σχεδίαση, μαζεμένες διαστάσεις, ιδανικό για να το παίρνετε παντού μαζί σας. Χρησιμοποιεί οπίσθιο φωτισμό των πλήκτρων και μοναδικά εφέ για να διαλέξετε. Στο εσωτερικό του χτυπά η καρδιά ενός 32bit ARM επεξεργαστή που χρησιμοποιεί την τεχνολογία ActivLite με 5 lighting modes και 5 επίπεδα φωτεινότητας προσφέροντας στους χρήστες την απόλυτη ρύθμιση και παραμετροποίηση ανάλογα με τις ανάγκες τους, ενώ ένα από τα εν λόγω modes, επιτρέπει στον χρήστη να φωτίζει μόνο τα χρησιμοποιούμενα πλήκτραδημιουργώντας ένα όμορφο οπτικό αποτέλεσμα όταν πηγαίνει στο επόμενο πλήκτρο.
Το πληκτρολόγιο διαθέτει μια λεία επιφάνεια με rubberized επίστρωση για απαλό άγγιγμα. Επίσης χρησιμοποιεί laser marked keycaps με matte τελείωμα. Κάτω από τα καπάκια των πλήκτρων, συναντάμε τους Cherry MX διακόπτες με απόκριση 1 ms για τα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Με την το N Key Rollover, οι gamers θα μπορούν να πατήσουν όσα πλήκτρα θελήσουν για να πραγματοποιήσουν Ingame actions στο παιχνίδι.
Η εργονομική σχεδίαση και οι μικρές διαστάσεις είναι τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κανείς στο Quick Fire Rapid-I keyboard και το κάνει ιδανικόσυνταξιδιώτη. Απλά αφαιρέστε το USB καλώδιο που συνοδεύει τη συσκευασία! Το Quick Fire Rapid-I θα γίνει διαθέσιμο άμεσα στην τιμή των €99 στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια