ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

SanDisk Lightning Gen. II SAS SSD & Optimus 4TB

Η SanDisk αποκάλυψε δύο νέες σειρές SSD για data centers.
Ο λόγος για τους Lightning Gen. II SAS και Optimus MAX SSDs οι οποίοι κρίνονται απαραίτητοι από τα μεγάλα data centers. Η σειρά Lightning Gen. II SAS περιλαμβάνει τους δίσκους Lightning Ultra, Lightning Ascend, Lightning Eco όλοι μεSAS 12 Gb/s συνδεσιμότητα. Η μεγάλη αντοχή του Ultra με τα 25 drive writes per day είναι ιδανική αν αναλογιστούμε ότι ο δίσκος κυκλοφορεί με χωρητικότητες από τα 200 έως τα 800GB. Συνοδεύεται από 5 έτη εγγύηση και προσφέρει 190K/100K IOPS random read/write με τις ταχύτητες να ανέρχονται σε 1000/600 Mb/s για read και write αντίστοιχα.

Ο Ascend έρχεται με ελαφρώς μειωμένες ταχύτητες για λιγότερο απαιτητικά περιβάλλοντα και έρχεται με χωρητικότητες που αγγίζουν και τα 1.6TB. Ο Eco είναι κατασκευασμένος για read intensive εφαρμογές όπως media streaming, video on demand και clouyd computing. 
Ο Optimus MAX είναι ένας ακόμη SSD που παρουσίασε η εταιρεία για την σειρά Optimus και είναι ο πρώτος με χωρητικότητα 4TB. Συνοδεύεται από τις τεχνολογίες FlashGuardDataGuard και EverGuard που προστατεύουν τα δεδομένα με λειτουργίες recovery. Ο δίσκος χρησιμοποιεί MLC NAND Flash στα 19nm. Το απαιτητικό περιβάλλον όπου θα χρησιμοποιηθεί χρειάζεται το 12 Gb/s SAS interface για να αποδώσει τα μέγιστα ενώ η SanDisk προσπαθεί να μειώσει το κόστος παραγωγής ούτως ώστε όλες οι επιχειρήσεις να προχωρήσουν πιο γρήγορα στη μετάβαση στους ταχύτερους SSDs, αφήνοντας πίσω τους "αργούς" 15K rpm HDDs.

Δεν υπάρχουν σχόλια