ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ASRock Z97/Z97M Anniversary motherboards

ASRock ανακοινώνει δύο νέες μητρικές με πλήρη υποστήριξη overclolcking του νέου Intel Pentium Anniversary edition.
Μετά την επίσημη ανακοίνωση του Intel® Pentium® 20th Anniversary Edition G3258 CPU στην COMPUTEX 2014, σήμερα η ASRock αποκαλύπτει τις Z97 Anniversary (ATX) και την Z97M Anniversary (Micro ATX) αντίστοιχα. Η ASRock επίσης προσφέρει την τεχνολογία “Pentium® Anniversary Boost” μαζί με αυτές τις δύο μητρικές για το ευκολότερο overclocking, καθώς οι χρήστες μπορούν να νιώσουν αυξημένες επιδόσεις με μερικά κλικ!

Αντίθετα με άλλους κατασκευαστές που απλά ανανεώνουν το BIOS τους για τον νέο επεξεργαστή, η ASRock κάνει επιπλέον προσπάθειες και προσφέρει αποκλειστικά την τεχνολογία “Pentium® Anniversary Boost”. Με τον Pentium® 20th Anniversary Edition G3258 επεξεργαστή εγκατεστημένο σε μια Z97 Anniversary ή Z97M Anniversary μητρική, ξεκινήστε το PC και πατήστε "P" για να μπείτε στην σελίδα επιλογής και διαλέξετε την συχνότητα που θέλετε να εφαρμόσετε. Το “Pentium® Anniversary Boost” μετά αυτόματα θα υπερχρονίσει τα σχετικά υποσυστήματα αυξάνοντας τη συχνότητα από τα 3.2 GHz στα μέγιστα 4.2 GHz! Πόσο εύκολο μπορεί να γίνει το overclocking; Τώρα χρειάζονται μόνο λίγα κλικ για τα ωθήσετε τον Pentium® 20th Anniversary Edition G3258 CPU!*
* Η τεχνολογία ASRock Pentium Anniversary Boost λειτουργεί αποκλειστικά για τον Intel® Pentium 20th Anniversary Edition G3258 επεξεργαστή

Z97 Anniversary & Z97M Anniversary, Αξιοπρεπή Spec με High-end Πυκνωτές ΉχουΕπιπλέον μαζί με την τεχνολογία “Pentium® Anniversary Boost”, η Z97 Anniversary κατασκευάζεται με την τεχνολογία της ASRock “Super Alloy” για περισσότερη σταθερότητα και αξιοπιστία. Επίσης, εξοπλίζεται όχι μόνο με την Intel® Gigabit LAN αλλά και με τα ELNA Audio Caps που προσφέρουν πιο καθαρές επιδόσεις ήχου. Από την άλλη, η Z97M Anniversary διαθέτει ELNA Audio Caps σε συνδυασμό με D-Sub, DVI-D και HDMI με υποστήριξη 3 monitor.

Δυνατή μητρική, Δυνατό OC
Τροφοδοτούμενος από τις ASRock Z97 Anniversary και Z97M Anniversary μητρικές, ο Pentium® 20th Anniversary Edition G3258 επεξεργαστής μπορεί να υπερχρονιστεί σε μεγάλο βαθμό. Στα 4.5 GHz, η συχνότητα και οι επιδόσεις στο Sandra 2014 αυξάνονται πάνω από 40%! Όταν ωθούμε τον επεξεργαστή στα 4.8GHz η συχνότητα υπερχρονίζεται στα 50%!

Δεν υπάρχουν σχόλια