ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Gigabyte: Early Summer Giveaway!

Καινούρια εβδομάδα, καινούριο Giveaway...θα μπορούσαμε να το πούμε και Gigaway μιας και όλα τα δώρα είναι από την Gigabyte Greece που την ευχαριστούμε πολύ! 

Πρίν από περίπου έναν μήνα ξεκίνησε η διάθεση των μητρικών με Z97 Chipset στην αγορά! Το HwBox ήταν στην ευχάριστη θέση, από την πρώτη κιόλας ημέρα, να παρουσιάσει την Gigabyte Z97X-SOC Force που ανήκει στην σειρά Overclocking, την Gigabyte Z97X-Gaming G1 Wifi-BK που ανήκει στην σειρά G1 Gaming και την Gigabyte Z97X-UD5H που ανήκει στην σειρά Ultra Durable. Πρίν από μερικές ημέρες, η ομάδα του HwBox βρέθηκε στην άλλη άκρη του κόσμου - στην Taiwan - για να καλύψει την Computex. Φωτογραφίες από το υπερπλήρες booth της Gigabyte μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ. Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, ο sofos1990 που εδώ και καιρό εργάζεται για το RnD της Gigabyte, κατέρριψε ούτε ένα, ούτε δύο αλλά τρία Παγκόσμια Ρεκόρ με μητρική της εταιρίας (ίσως και παραπάνω αλλά δεν προλάβαμε να τα καλύψουμε όλα), ενώ τέλος, στην πιο Extreme μητρική της εταιρίας που ακούει στο όνομα Z97X-SOC Force LN2, καταρρίφθηκε και το Παγκόσμιο Ρεκόρ συχνότητας μνήμης που έφτασε τα 4.5GHz και μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο εδώ!


Ακολουθούν οι τρείς σειρές μητρικών Z97 της Gigabyte:

G1. Gaming Series


Ultra Durable Series


Overclocking Series


Για να γιορτάσει όλα τα παραπάνω η Gigabyte, μας έστειλε κάποια δωράκια για να τα μοιράσουμε στους αναγνώστες του HwBox. Το μοναδικό πράγμα που έχετε να κάνετε έιναι να πατήσε το Like Button στο FaceBook Group της Gigabyte Greece εδώ και να γράψετε σε αυτό το θέμα ποιά σειρά από τις τρείς που έχει η Gigabyte σας αρέσει πιο πολύ και γιατί! Στις 22/06 ώρα Ελλάδος 23:59:59 θα ανακοινώσουμε τον νικητή ο οποίος θα παραλάβει άμεσα το παρακάτω transparent case μαζί με ένα T-Shirt και δύο mousepad της Gigabyte. Εν συνεχεία, οι 3 πρώτοι που θα απαντήσουν σε αυτό το θέμα θα κερδίσουν από μια τσάντα, δύο mousepad, μια ατζέντα, μια θήκη για κάρτες και ένα T-Shirt Gigabyte, οι 5 επόμενοι από ένα T-Shirt, μια ατζέντα και 2 mousepad και τέλος τα ίδια θα κερδίσουν και τα post 23 και 32! Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι εκτός από τους Founders, Administrators, Moderators, Reviewers & Newsposters.

Δεν υπάρχουν σχόλια