ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ASUS Strix: Η οικογένεια μεγαλώνει!

Η οικογένεια Strix μεγαλώνει με νέα περιφερειακά, ειδικά φτιαγμένα για gamers!
Τα νέα περιφερειακά έρχονται για να συνδυαστούν με τις Strix κάρτες γραφικών GTX 780 , την R9 280 και την 750 Ti OCολοκληρώνοντας έτσι την σχετική οικογένεια προϊόντων. Συγκεκριμένα η ASUS ανακοίνωσε το DSP, ένα gaming headsetμε το δικό του audio station και δυνατούς οδηγούς 60 mm (neodymium-magnet) και earcushions σε σχήμα εξαγώνου με μέγιστη διάμετρο 130mm. επιπλέον υποστηρίζουν 7.1-channel surround-sound μεταφέροντας την απόλυτη εμπειρία των games στα αυτιά σας!
Έπειτα έρχεται το Strix Claw optical gaming mouse, με αισθητήρα 5000dpi, ανάλυση η οποία μπορεί να ρυθμιστεί με ακρίβεια 50dpi, ενώ διαθέτει 8 πλήκτρα, πλήρως προγραμματιζόμενα. Τα πλήκτρα είναι της γνωστής Omron και συγκεκριμένα τα D2F-01F, που φημίζονται για το άνετο gameplay. Το ποντίκι συνοδεύεται από τα Strix Glide Control και Strix Glide Speed mousepads τα οποία προσφέρουν αυξημένο grip και καλύτερο έλεγχο του mouse σε απαιτητικά games.
Τέλος, η ASUS λανσάρει και το Strix Tactic Pro μηχανικό gaming πληκτρολόγιο με Cherry MX Black, Blue, Brown και Red επιλογές με διάρκεια ζωής 50 εκ. χτυπήματα. Επιπρόσθετα, συνοδεύεται από την τεχνολογία N-Key Rollover ενώ διαθέτει 13 αποκλειστικά macro πλήκτρα επιτρέποντας μάλιστα το remapping των F1-F8 για συνολικά 21 εντολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια