ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

O δισεκατομμυριούχος πια δημιουργός του Minecraft, Markus Persson μισεί το να είναι πλούσιος


Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Microsoft πλήρωσε 2.5 δισεκατομμύρια για την εξαγορά της Mojang AB, της σουηδικής εταιρίας που δημιούργησε την παγκόσμια επιτυχία στα βιντεοπαιχνίδια, το Minecraft.
Η συμφωνία έγινε από τον Markus Persson, γνωστό και ως Notch, το ψευδώνυμό του μέσα στο Minecraft, ο οποίος έγινε δισεκατομμυριούχος, με την περιουσία του να ανέρχεται στο 1.3 δισ. σύμφωνα με το Forbes. Αλλά από ότι φαίνεται, η νέα του ζωή δεν του αρέσει και πολύ.

forbes cover markus persson

Σε μια σειρά μελαγχολικών tweets, ο Persson παραπονιέται για τη ζωή του η οποία έχει γίνει μοναχική και άδεια από τότε που έκλεισε τη συμφωνία και πούλησε την εταιρία. Και σαν προειδοποίηση σε όσους θα ήθελαν να γίνουν δισεκατομμυριούχοι σαν και αυτόν, γράφει στο Twitter : "δεν έχω νοιώσει πιο απομονωμένος", ενώ ήταν με φίλους στην Ibiza σε κάποιο πάρτι με διάσημους.

Minecraft creator Mansion 70 millions

Δεν μπορείτε να τον λυπηθείτε; Μπορεί, αλλά δεν είναι ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ο οποίος αναρωτήθηκε δημόσια για τις φιλοσοφικές επιπλοκές του ξαφνικού πλούτου και πως αυτό μπορεί να φέρει εντάσεις σε παλιές φιλίες και σχέσεις. Αλλά δεν είναι δύσκολο να φανταστείτε πως παλιοί και καλοί φίλοι μπορούν να απομακρυνθούν μετά από τέτοιου είδους αλλαγές.

minecraft mansion

Για παράδειγμα ο εν λόγω κύριος κέρδισε σε δημοπρασία διάσημους όπως τους Beyoncé και Jay-Z για μία τεράστια βίλα στο Beverly Hills για την οποία πλήρωσε 70 εκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ για σπίτι στο Beverly Hills. Το συγκεκριμένο "σπίτι" διαθέτει ειδικό δωμάτιο με ζαχαρωτά, ξεχωριστά μπαρ για βότκα και τεκίλα, σινεμά, και είδη υγιεινής Toto Neorest που στοιχίζουν 5,600 δολάρια το κομμάτι.

B5LRxbeCMAArlwr

Ακολουθούν τα λυπημένα tweets του Notch:

Δεν υπάρχουν σχόλια