ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Cooler Master και “Maker” series



Η Cooler Master, ανακοίνωσε σήμερα τρία νέα προϊόντα στη σειρά Maker. To κουτί Mastercase Maker 5 , τη ψύκτρα Μasterair Maker 8, και το τροφοδοτικό Μasterwatt Μaker 1200. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου της εταιρίας :

 Η κορυφαία στην γκάμα σειρά προϊόντων είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να επιτρέπει στους enthusiasts και στους επαγγελματίες να συνθέσουν την δική τους εκδοχή του απόλυτου PC. Με το πρώτο κύμα των Maker προϊόντων, η Cooler Master παραθέτει ένα οικοσύστημα που ενσωματώνει άριστες επιδόσεις και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, με μια προσαρμόσιμη προσέγγιση που δίνει στον χρήστη την ελευθερία να ανακαλύψει, να εκφράσει και να ευχαριστηθεί την δημιουργικότητά του, όπως αυτή επιτάσσει.

Τα νέα μας προϊόντα δίνουν στα αλήθεια τον έλεγχο στους χρήστες. Ο έλεγχος και το monitoring του MasterWatt Maker 1200 μέσω του Cooler Master Connect software, η αλλαγή του top cover του MasterAir Maker 8 σύμφωνα με τα γούστα τους ή η επιλογή ενός ειδικά για τις ανάγκες τους διαμορφωμένο case.” λέει ο EU Marketing Manager Joost Gommans, “είναι το πρώτο βήμα προς την δημιουργία ενός ευπροσάρμοστου, αναβαθμίσιμου και παραμετροποιήσιμου οικοσυστήματος, για όλη την κοινότητα ”.

large.0224_60.jpg

 Το νέο τεχνολογικό κύμα στα cases της MasterCase ξεκινά με το FreeForm Modular System, το οποίο επιτρέπει να αλλάζετε και να προσαρμόζετε την μορφή και την λειτουργικότητα του case με μια πλειάδα εσωτερικών και εξωτερικών παρεμβάσεων. Τέσσερις USB θύρες, μια εκ των οποίων 3.0 Type C, καθώς και επιπλέον fan speed & LED control πλήκτρα ελέγχου στο αναβαθμισμένο I/O panel, είναι μόνο κάποιες από τις νέες προσθήκες. Τα top και front panels συγκρατούνται γερά στις θέσεις τους από μαγνήτες και στο top panel, σας δίνεται η ελευθερία είτε να καλύψετε πλήρως το επάνω μέρος του case σας είτε να διασφαλίσετε αυξημένο airflow με την αντίστοιχη mesh επιλογή.

Τα εμπρός panels είναι padded για να περιοριστεί ο θόρυβος στο ελάχιστο αλλά και να επιτευχθεί η σωστή ισορροπία μεταξύ θορύβου και airflow. Το MasterCase Maker 5 μπορεί να δεχτεί μέχρι και έξι 140mm ανεμιστήρες και έρχεται με τρεις από αυτούς προεγκατεστημένους καθώς και με ένα κόκκινο LED strip, για να σας παρέχει μια αποτελεσματική και παραμετροποιήσιμη air cooling εμπειρία. Η εγκατάσταση 280mm υδρόψυξης στο εμπρός μέρος γίνεται ακόμα πιο εύκολα με το ρυθμιζόμενο HDD cage. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με μία μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για το έλεγχο του θορύβου, του φωτισμού και του εξαερισμού, καθιστούν το MasterCase Maker 5 απλά ανώτερο από οποιοδήποτε standard case της αγοράς.

large.1105_2.jpg

To feedback από την κοινότητα μας βοήθησε να δημιουργήσουμε δύο ολοκαίνουργια αξεσουάρ για να συνοδεύσουν το ντεμπούτο του MasterCase Maker 5: Ένα tempered glass side panel θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα, καθώς και ένα VGA card holder θα προστεθεί αμέσως μετά στις επιλογές σας. Όλα τα πρόσθετα αξεσουάρ, όπως external panels και kits, θα είναι διαθέσιμα προς αγορά από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών μας καθώς και προς on-line παραγγελία, στο http://www.cmstore.eu. Επιπλέον αξεσουάρ θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερες ημερομηνίες. Μάθετε περισσότερα στοwww.coolermaster.com/MasterCaseMaker5.

Δεν υπάρχουν σχόλια