ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Apple ανακοίνωσε το iPhone 7 και iPhone 7 Plus

Είναι γεγονός. "Το καλύτερο iPhone που φτιάξαμε ποτέ", σύμφωνα με τον Tim Cook, αν και μάλλον θα πει το ίδιο σε έναν χρόνο για το iPhone 8.
To νέο iPhone 7, θα κυκλοφορήσει και σε ένα νέο χρώμα που δεν είναι και τόσο καινούργιο, το γυαλιστερό μαύρο, ή Jet Black όπως το ονομάζει η εταιρία. Διαθέτει νέο σχεδιασμό με το λογότυπο της Apple σε ανοξείδωτο ατσάλι. Παράλληλα θα κυκλοφορήσει και στα γνωστά χρώματα : χρυσό, ασημένιο, μαύρο ματ και ροζ χρυσό.

Το κεντρικό κουμπί παύει να είναι διακόπτης και απλώς είναι ευαίσθητο στην πίεση όπως το  Force Touch Trackpad του MacBook, και διαθέτει απτική ανάδραση για επιβεβαίωση της λειτουργίας του. Το νέο iPhone είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη. 



Η κάμερα των 12 megapixel του iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι ένα από τα δυνατά σημεία του νέου τηλεφώνου της Apple. Διαθέτει οπτική σταθεροποίηση της εικόνας, φακούς έξι στοιχείων, διάφραγμα 1,8 και ένα νέο γρήγορο αισθητήρα. Το φλας έχει τέσσερα LEDs τα οποία είναι 50 τοις εκατό πιο δυνατά και έχουν 50 τοις εκατό μεγαλύτερη εμβέλεια. Τα Live Photos διαθέτουν και αυτά και σταθεροποίηση εικόνας.

large.57d08cbca6179_Screenshot(2).jpglarge.CrxVFljVYAAdXwE.jpg

Το iPhone 7 Plus αποκτάει μία δεύτερη κάμερα των 12 megapixel, μία με ευρυγώνιο φακό και μία με τηλεφακό. Με τον τηλεφακό μπορείτε να έχετε καλύτερο ψηφιακό zoom από ότι με τα προηγούμενα iPhones. Με τον συνδυασμό αυτών των δύο φωτογραφικών μηχανών, η Apple μπόρεσε δημιούργησε ένα νέο στυλ φωτογραφίας πορτραίτου στο οποίο εφαρμόζει ένα εφέ που προσομοιάζει το ρηχό βάθος πεδίου, το οποίο πετυχαίνουν οι ακριβότερες DSLR φωτογραφικές μηχανές. Στο μπροστινό μέρος βρίσκουμε μία Facetime HD κάμερα των 7 megapixels. 

large.MzVlYzgzNTA4ZCMvXzdTeldzaDNsNXlNVXZrcFZ3cGlONlFGaURzPS8zNHg4OjE1OTh4MTEyOC82MjF4NDQ1L2ZpbHRlcn-dlcy9xb2JldW52cWNmdXh4Mjh4aGU3NHB4cHV1aTdyZzlyeGxlMHFmMmtxM.jpg

Τα iPhone 7 στις 4.7" και το iPhone 7 Plus στις 5.5" θα διαθέτουν οθόνη Retina HD η οποία θα είναι 25 τοις εκατό πιο φωτεινή και θα μπορεί να απεικονίζει ακόμα περισσότερα χρώματα όπως ανέφερε στην παρουσίαση εκπρόσωπος του Instagram, το οποίο διαμόρφωσε ειδικά την εφαρμογή του ώστε να εκμεταλλεύεται πλήρως τη φωτεινότητα και το χρωματικό φάσμα του iPhone 7 . Θα διαθέτουν επίσης και στερεοφωνικά ηχεία, ένα στο πάνω μέρος και ένα στο κάτω και θα έχουν διπλάσια ισχύ από αυτά των iPhone 6.

Και φυσικά η αναμενόμενη ανακοίνωση ήρθε : Η γνωστή μας υποδοχή των ακουστικών δεν υπάρχει πια. Αντικαταστάθηκε από τη θύρα Lightning, τη οποία θα χρησιμοποιούν και τα ακουστικά τα οποία θα συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία. Και για όσους είχαν ξοδέψει μια περιουσία για ακουστικά, η Apple τους σκέφτηκε και συμπεριέλαβε έναν αντάπτορα Lightning, δωρεάν φυσικά.


Ο Schiller δήλωσε ότι ο λόγος που η Apple αφαίρεσε την υποδοχή αυτή ήταν "το κουράγιο". Σύμφωνα με την εταιρία μόνο αυτή και οι μηχανικοί της είχαν το κουράγιο να πάρουν μία τέτοια απόφαση και να προχωρήσουν μπροστά. Όμως χάρις το κουράγιο αυτό, τώρα οι κάτοχοι των iPhones θα μπορέσουν να απολαύσουν και τα νέα της ασύρματα ακουστικά, τα Apple AirPods. Εκτός από μουσική θα μπορούν να επικοινωνούν με τη Siri ακουμπώντας τα απλώς δύο φορές. Με μία φόρτιση θα μπορούν να λειτουργούν για πέντε ώρες. Είναι εξοπλισμένα με ένα νέο Bluetooth chip της εταιρίας με το όνομα W1, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ασύρματη επικοινωνία τους.

large.M2I2MDFhNDY0YSMvTTVqOEJXSVJaZzAzdHNjUDZJWWJLWmJ3c0lzPS8yNXg3NjoxMTE3eDEyOTQvNjIxeDY5My9maWx0ZX-FnZXMvaG9nenh5enJjbmlid2hzaWh4M3dvYWsyem11Z2w2Z20yamptZ2hpd.jpg

Εσωτερικά τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus διαθέτουν το νέο Α10 Fusion τετραπύρηνο επεξεργαστή της Apple, ο οποίος είναι 120 φορές πιο γρήγορος από αυτόν του αρχικού iPhone. "Είναι το πιο ισχυρό chip που έχει υπάρξει ποτέ σε smartphone," δήλωσε ο Schiller επί σκηνής. Τα iPhone 7 και 7 Plus έχουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, και οι κάτοχοί του iPhone 7 θα διαπιστώσουν δύο ώρες περισσότερη μπαταρία σε σχέση με τα iPhone 6s, ενώ οι κάτοχοι του  iPhone 7 Plus θα έχουν μία ώρα περισσότερη μπαταρία σε σχέση με το iPhone 6s Plus.

large.YTBiZWRlODEyMiMvTDZ5a2lwaklFSENnbU0zRVdFZGRMNVVuUHNZPS81M3gyNDoxMDg5eDg4My82MjF4NTE0L2ZpbHRlcn-dlcy83ZG93bGJqb3UxMjVxZzYzNWR3aTlucTd2c3JndXlhN3Vra3BmODZie.jpg

Το iPhone 7 θα στοιχίζει όσο ο προκάτοχός του. Θα ξεκινάει στα 649 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο με εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο των 32GB, 128GB και 256GB. Η έκδοση στο χρώμα Jet black θα είναι διαθέσιμη μόνο με 128 και 256 GB. Το 7 Plus έχει τις ίδιες επιλογές στον αποθηκευτικό χώρο και θα ξεκινάει από τα 769 δολάρια.

Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στις 9 Σεπτεμβρίου και στα καταστήματα στις 16 Σεπτεμβρίου. Το iOS 10 θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου ενώ τα AirPods θα είναι διαθέσιμα στα τέλη Οκτωβρίου στα 159 δολάρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια