ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρουσιάζει τη νέα γενιά στην ψηφιακή σήμανση σε 8K QLED

Η Samsung θα μεταμορφώσει την παγκόσμια αγορά ψηφιακής σήμανσης λανσάροντας τα πρώτα προϊόντα σήμανσης που θα διαθέτουν την κορυφαία ποιότητα εικόνας 8Κ QLED στην έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2019, στο Άμστερνταμ.
Η νέα ποιότητα απεικόνισης αναμένεται να επηρεάσει δραστικά την εμπορική βιομηχανία ψηφιακής σήμανσης, δημιουργώντας νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες. Εκτός από την QLED 8K Ψηφιακή Σήμανση, οι επισκέπτες της ISE 2019 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το μέλλον της ψηφιακής προβολής, που περιλαμβάνει την οθόνη The Wall 2019 και την τεχνολογία Multi-Link LED HDR για ψηφιακή σήμανση.
QLED 8K Ψηφιακή Σήμανση: Η υψηλότερη ανάλυση της αγοράς με αναβάθμιση AI
Η Samsung θα παρουσιάσει τη νέα ψηφιακή οθόνη 82’’ 8Κ QLED, που συνδυάζει την υψηλότερη ανάλυση της αγοράς με τεχνολογία αναβάθμισης Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), δημιουργώντας πραγματικά ρεαλιστικές εικόνες και δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαύσουν συναρπαστικές εμπειρίες προβολής. Η τεχνολογία αναβάθμισης ΑΙ στις εμπορικές προβολές θα προσελκύσει την προσοχή δυνητικών πελατών. Επίσης, συνεπάγεται εξοικονόμηση κόστους για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων και τους διαφημιστές, οι οποίοι μπορούν να παράγουν περιεχόμενο, με μειωμένο κόστος, σε χαμηλότερη ανάλυση και να το προβάλλουν σε οθόνες υψηλής ανάλυσης στην εκπληκτική ποιότητα 8Κ.
Ο λεπτός σχεδιασμός της ψηφιακής σήμανσης, με βάθος λιγότερο από 4 χιλιοστά, επιτρέπει εύκολη εγκατάσταση, υιοθετώντας την προηγμένη οπτική τεχνολογία της Samsung και εξασφαλίζοντας πως η οθόνη θα ταιριάξει σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε σε κατακόρυφη ή σε οριζόντια τοποθέτηση. Με ανάλυση 7.680 Χ 4.320 pixels, τα επιμέρους pixels που συνθέτουν μια εικόνα είναι «αόρατα» στο ανθρώπινο μάτι, ακόμα και από πολύ κοντινή απόσταση.
Αντίστοιχα με την παρόμοια τηλεόραση 8Κ, η οθόνη ψηφιακής σήμανσης 8Κ QLED προσφέρει ενισχυμένη παρουσία του μαύρου χρώματος μέσω τοπικών ρυθμίσεων και Quantum Light Control. Η οθόνη 8Κ QLED διαθέτει, επίσης, HDR10+ με φωτεινότητα που φτάνει τα 4.000nit και παρέχει 100% Color Volume (Ένταση Χρώματος), για πλούσιες και καθαρές φωτογραφίες.
Οθόνη The Wall 292’’ 8K: Προς κυκλοφορία το πρώτο εξάμηνο του 2019
Η Samsung θα λανσάρει σε όλο τον κόσμο μια έκδοση 292’’ της οθόνης The Wall σε 8Κ. Η The Wall είναι μια αρθρωτή οθόνη ευρείας διάταξης για πολυτελείς κατοικίες αλλά και επαγγελματική χρήση, που διαμορφώνεται και προσαρμόζεται σε πολλά μεγέθη και αναλογίες από 73’’ εως 292’’.
Ο λεπτός σχεδιασμός της οθόνης The Wall, με απεριόριστη, χωρίς όρια (bezel-less) οθόνη, της επιτρέπει να εντάσσεται διακριτικά στο περιβάλλον της. Η λειτουργία Αmbient (Ambient Mode) επιτρέπει την περαιτέρω προσαρμογή της οθόνης με την προβολή ποικίλου περιεχομένου, όπως φωτογραφίες και έργα τέχνης, που θα συνδυάζονται με το περιβάλλον της και θα το συμπληρώνουν. Το προσαρμόσιμο διακοσμητικό πλαίσιο επιτρέπει στην οθόνη να φαίνεται κομψή και εκλεπτυσμένη από κάθε γωνία, για να ταιριάζει σε οποιονδήποτε πολυτελή χώρο.
Για να συμπληρώσει τα εικαστικά της οθόνης The Wall, η Samsung συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες, όπως οι Harman Luxury Audio και Steinway Lyngdorf για λύσεις ήχου, οι Control4, Crestron και Savant για οικιακές λύσεις αυτοματισμού και οι Domotz, Ihiji και OrvC για την δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης για συνεργάτες καναλιών.
Multi-Link HDR: Η πρώτη τεχνολογία 8Κ HDR για LED σήμανση της βιομηχανίας
Η Samsung θα παρουσιάσει την Multi-Link LED HDR, την πρώτη 8Κ LED HDR τεχνολογία της βιομηχανίας. Χρησιμοποιώντας ιδιόκτητο αλγόριθμο και ανάλυση σκηνής, η Multi-Link LED HDR αναβαθμίζει κάθε περιεχόμενο σε ποιότητα επιπέδου HDR, χωρίς ειδικά μεταδεδομένα.
Η Multi-Link LED HDR για ψηφιακή σήμανση προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας, καθώς διαθέτει λειτουργίες Αντίστροφης Χαρτογράφησης Τόνων (Inverse Tone mapping, ITM) και Δυναμικής Κορύφωσης (Dynamic Peaking) για να μεγιστοποιήσει τη φωτεινότητα και αναλογία αντίθεσης (Contrast Ratio) της πλήρους οθόνης, διπλασιάζοντας την κορυφαία φωτεινότητα. Η λειτουργία Χαρτογράφησης Χρωμάτων (Color Mapping) θέτει, επιπλέον, μια γκάμα χρωμάτων που προσαρμόζεται για ρεαλιστικά και ζωηρά χρώματα.
Επίσης, η Multi-Link LED HDR προβάλλει live περιεχόμενο με χαμηλότερη καθυστέρηση, μέσω της βελτιστοποιημένης λειτουργίας live. Συμβάλλει στη μείωση της ακαταστασίας καλωδίων άλλων οθονών, προσφέροντας ένα καλώδιο LAN 100 μέτρων.
Με την λειτουργία Κλειδώματος Πολλαπλού 8Κ Πλαισίου (Multi 8K Frame Lock) ενσωματωμένη στη Multi-Link LED, οι εγκαταστάτες/υλοποιητές δεν χρειάζονται ξεχωριστή συσκευή για τον συγχρονισμό περιεχομένου που προβάλλεται σε οθόνες 8Κ. Η Multi-Link LED HDR υποστηρίζει όλες τις οθόνες Ψηφιακής Σήμανσης SMART LED της Samsung και είναι συμβατή με την οθόνη The Wall Professional και την Σειρά IFJ.
Σειρά OMN/OMN-D: Συστήνει την ημι-υπαίθρια ψηφιακή σήμανση στον κόσμο
Η Samsung θα κυκλοφορήσει την ημι-υπαίθρια σειρά OMN/OMN-D σε όλο τον κόσμο φέτος. Σχεδιασμένες για παράθυρα βιτρίνας, οι οθόνες OMN/OMN-D διατίθενται σε μεγέθη 46’’ και 55’’, παρέχοντας στις επιχειρήσεις μια εντυπωσιακή λύση προβολής με ζωηρό και ευκρινές περιεχόμενο και εξαιρετική ορατότητα, ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου με φωτεινότητα 4.000nit και υψηλή αναλογία αντίθεσης 5.000:1, όλα σε ένα λεπτό και κομψό design.
Η σειρά OMN-D περιλαμβάνει οθόνες διπλής όψης, που επιτρέπουν την προβολή τόσο στην βιτρίνα όσο και στο εσωτερικό του καταστήματος, αυξάνοντας τις ευκαιρίες πώλησης εντός και εκτός καταστήματος. Με ενσωματωμένο Wi-Fi και χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό καλώδιο τροφοδοσίας και ένα LAN καλώδιο, η σειρά OMN-D μειώνει αισθητά την ακαταστασία των καλωδίων και αυξάνει την ενεργειακή απόδοση.
Και οι δύο οθόνες έχουν ΙΡ5Χ πιστοποίηση για ανθεκτικότητα στη σκόνη και προστασία υπερθέρμανσης για διαρκή απόδοση, μαζί με την ενσωματωμένη λύση τους, MagicINFO S6, που τροφοδοτείται από το πανίσχυρο Tizen 4.0 για αποτελεσματικότερη διαχείριση περιεχομένου. Οι οθόνες είναι βέλτιστες για μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων λιανικής πώλησης, όπως τα εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης, τα πολυκαταστήματα και άλλα.
Ακόμα, φέτος στην ISE, η Samsung θα παρουσιάσει τις νέες σειρές QMR και QBR 4Κ οθονών που διαθέτουν πέντε μεγέθη από 43’’ ως 75’’, μια «έξυπνη» μηχανή αναβάθμισης καθώς και ΙΡ5Χ πιστοποίηση για ανθεκτικότητα στη σκόνη, ενσωματωμένη λύση ασφαλείας KNOX και Wi-Fi για ασύρματη διαχείριση. Σχεδιασμένη λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των εμπορικών κέντρων, των καταστημάτων λιανικής πώλησης και των αεροδρομίων, η σειρά QMR έχει φωτεινότητα 500nit και φίλτρο αντιηλιακής προστασίας. Κατασκευασμένη για μικρότερα καταστήματα λιανικής, σταθμούς ΜΜΕ και τερματικούς σταθμούς, η σειρά QBR έχει φωτεινότητα 350nit. Και οι δύο σειρές έχουν αναβαθμιστεί και διαθέτουν μικρότερα όρια οθόνης (bezels) και πιο συμμετρικό σχεδιασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια