ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Moto Z4 Play: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές του, χωρίς εκπλήξεις!

Το Moto Z4 Play είναι ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας, όπως ήταν και ο προκάτοχός του και θα τροφοδοτείται από έναν 64 bit οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 675. Εκτός από αυτό, το τηλέφωνο αναμένεται να φέρει μια Super AMOLED οθόνη διαγωνίου 6,22 ιντσών και ανάλυσης FullHD (2340 x 1080p). 
Όσον αφορά στις μνήμες, η πηγή υποστηρίζει ότι το Moto Z4 Play θα διατίθεται σε δύο παραλλαγές, 4GB και 6GB RAM, ενώ ο χώρος αποθήκευσης θα φτάνει στα 64GB και 128GB, αντίστοιχα. Η έκδοση Android 9 Pie θα είναι προεγκατεστημένη στη συσκευή, ενώ μια μπαταρία φορτίου 3.600 mAh θα αποτελεί επίσης μέρος του συνολικού πακέτου. Τώρα, όσον αφορά στη φωτογράφιση, το τηλέφωνο λέγεται ότι θα φέρει διπλή οπίσθια κάμερα με τον κύριο αισθητήρα να είναι ανάλυσης 48 megapixel, αλλά θα είναι ο S5KGM1SP της Q Technology και όχι κάποιος της Sony ή της Samsung, σύμφωνα τουλάχιστον με τις παρεχόμενες πληροφορίες. 
Ο δευτερεύων αισθητήρας στο πίσω μέρος δεν αναφέρεται καθόλου, αλλά οι πιθανότητες να μην έχει έναν το Moto Z4 Play είναι μηδαμινές. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αναφέρεται ότι η εμπρόσθια κάμερα θα έχει αισθητήρα ανάλυσης 16 megapixel. Τα renders που έχουν διαρρεύσει δείχνουν ότι το smartphone θα έρθει με μαγνητικές ακίδες στο πίσω πλαίσιο. Αυτές οι ακίδες θα επιτρέψουν στους χρήστες να προσαρτήσουν τα διάφορα Moto Mods όπως ο προβολέας, τα ηχεία, η έξτρα μπαταρία και άλλα. Αυτά είναι όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής! Η τιμή και η διαθεσιμότητα παραμένουν άγνωστα, αλλά όλα αυτά θα γίνουν γνωστά όσο πλησιάζει ο καιρός για την κυκλοφορία της συσκευής. Εικάζεται ότι η Motorola θα ανακοινώσει πιθανότατα το Moto Z4 Play μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια