ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Lenovo φέρνει στην αγορά τα Ultrabooks U310 και U410

Σηματοδοτώντας την έναρξη της παγκόσμιας προωθητικής εκστρατείας“ Book of Do”, η Lenovo ανακοίνωσε τη διάθεση των Ultrabooks IdeaPad U310 και U410.
Με τη δύναμη των επεξεργαστών Intel Core τρίτης γενιάς, τα ολοκαίνουργια U Series Ultrabook της Lenovo εγκαινιάζουν την εποχή των λεπτών, ελαφριών και φορητών υπολογιστών που προσφέρονται σε προσιτές τιμές, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή το στυλ.

Οι Ultrabook υπολογιστές της Lenovo συνδυάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά των παραδοσιακών φορητών υπολογιστών, όπως η ισχυρή απόδοση επεξεργασίας, η μεγάλη χωρητικότητα και ο πλούσιος ήχος, με την κομψή αισθητική και τις ιδιαίτερες ιδιότητες των tablets, όπως η γρήγορη εκκίνηση, άμεση επανεκκίνηση, καθώς και μπαταρία που διαρκεί μία ολόκληρη ημέρα. Με λεπτό, ευκίνητο σχεδιασμό, εμπνευσμένο από το σχεδιασμό των βιβλίων, τα νέα Ultrabooks είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία από ζωντανά χρώματα όπως Sapphire Blue, Aqua Blue, Cherry Blossom Pink, Graphite Grey Metallic ή Red.
«Τα Ultrabooks ήρθαν για να ανατρέψουν τα δεδομένα της συγκεκριμένης αγοράς όχι μόνο με το μοντέρνο σχεδιασμό τους, αλλά και με την τεχνολογία και την απόδοση που η Lenovo κατάφερε να χωρέσει σε μία τόσο λεπτή και ελαφριά συσκευή», δήλωσε ο Peter Hortensius, πρόεδρος του Τμήματος Product Group της Lenovo. «Τα Ultrabooks της Lenovo απαλλάσσουν τους ανθρώπους από το δίλλημα μεταξύ μιας συσκευής που θα επικεντρώνεται στην παραγωγικότητα και την απόδοση και μίας που θα ξεχωρίζει για την εμπνευσμένη σχεδίασή της».
Ultrabook: Το «Book of Do» που μπορεί να κάνει τα πάντα
Πιο αναλυτικά, το 13,3-ιντσών U310 με πάχος 18 χιλιοστά και το 14-ιντσών U410 με πάχος 21 χιλιοστά, ζυγίζουν μόλις 1,7 και 1,9 κιλά, αντίστοιχα. Διαθέτοντας λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο, οι Ultrabook συσκευές της Lenovo προσφέρουν την απόδοση που χρειάζεται για το χειρισμό οποιασδήποτε εργασίας φορητού υπολογιστή με τρίτης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™ i3, i5 και i7 processors και έως 1 TB αποθηκευτικό χώρο.
Είναι εξοπλισμένα με κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce® και εξασφαλίζουν έως εννέα ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας το U410 (με σκληρό δίσκο 500 GB) και έως και επτά ώρες το U310. Διαθέτουν επίσης Dolby® Home Theatre® v4 για ποιοτικό δυνατό ήχο καθώς και τεχνολογία Intel® Wireless Display (WiDi) για την ασύρματη προβολή βίντεο και άλλου περιεχομένου σε οποιαδήποτε μεγάλη οθόνη.
Εξοπλισμένα με μνήμη SSD 32GB για cache data, τα νέα Ultrabooks της Lenovo επιταχύνουν σημαντικά το χρόνο αναμονής. Παράλληλα, χάρη στις δυνατότητες της Enhanced Experience 3 για υπολογιστές Windows 7 της Lenovo, τα Ultrabooks εγγυώνται εξαιρετικά γρήγορη εκκίνηση και γρήγορη επαναφορά από το sleep mode που είναι μέχρι 40% ταχύτερη από τις μη-βελτιστοποιημένες συσκευές. Επίσης, το Lenovo Smart Update ενισχύει περαιτέρω την εμπειρία του χρήστη, επιτρέποντας στα εξαιρετικά U310 και U410 να ενημερώνονται αυτόματα για e-mail, IM chats και social media μηνύματα ακόμα και στο sleep mode. Παρακολουθήστε το product tour εδώ.
Για να μπορούν οι doers να είναι συνέχεια σε κίνηση, οι Lenovo Ultrabook συσκευές διατίθενται με μια πλήρη σειρά υπηρεσιών εγγύησης και προστασίας, όπως εγγύηση άμεσης αναβάθμισης και προστασίας από ζημιές ατυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια