ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ASRock Q2900 ITX review

Μια ακόμη μητρική ανεβαίνει σήμερα στον πάγκο δοκιμών του Insomnia.gr όμως το σημερινό μοντέλο δεν μοιάζει πρακτικά σε τίποτα με αυτά που έχουμε δει κατά το παρελθόν. Πρόκειται για την ASRock Q2900 ITX η οποία ενσωματώνει τον χαμηλής κατανάλωσης τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Pentium J2900.

Βασισμένος στην πλατφόρμα Bay Trail D και χρονισμένος στα 2.4GHz ο εν λόγω επεξεργαστής μπορεί σύμφωνα με την εταιρεία να προσφέρει άριστες επιδόσεις σε εφαρμογές γραφείου και αναπαραγωγή πολυμέσων, καθιστώντας το μικρό αυτό σύστημα ιδανικό για πολλές και διάφορες χρήσεις. Με μικρό μέγεθος, όπως άλλωστε προδίδει και το όνομά της (ΙΤΧ) αλλά και παθητική ψύξη, η εν λόγω μητρική δείχνει πως μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει την "ψυχή" ενός διακριτικού και αθόρυβου συστήματος. Πώς όμως τα πηγαίνει στο κομμάτι των επιδόσεων και της καθημερινής χρήσης ;

Αυτό θα το μάθουμε μέσα από τις ενότητες της παρουσίασης που ακολουθεί, η οποία όπως πάντα θα ξεκινήσει με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών χαρακτηριστικών του υπό δοκιμή προϊόντος.

Τεχνικά χαρακτηριστικά, συσκευασία & παρελκόμενα 

Στον πίνακα που ακολουθεί παρακάτω μπορείτε να δείτε τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της ASRock Q2900 ITX:

Δημοσιευμένη Εικόνα

Όπως έχουμε αναφέρει και παραπάνω, στη μητρική της σημερινής μας δοκιμής βρίσκεται προεγκατεστημένος ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Pentium J2900 χρονισμένος στα 2.4GHz, ο οποίος δεν μπορεί να αντικατασταθεί, ωστόσο σύμφωνα με την εταιρεία είναι παραπάνω από επαρκής για απαιτήσεις γραφείου ή υπολογιστή αναπαραγωγής πολυμέσων (HTPC). Παράλληλα παρά το πολύ μικρό της μέγεθος η μητρική μας είναι καλά εξοπλισμένη με μόνη εξαίρεση ίσως τις μόλις 4 θύρες USB στο πίσω μέρος και την σημαντική κατά τη γνώμη μας έλλειψη ενσωματωμένης κάρτας WiFi (μπορεί να μπει βέβαια προαιρετικά σε κάποια από τις 2 θύρες PCIe προσθέτοντας βέβαια ένα έξτρα κόστος). Τέλος ένα ακόμη σημείο το οποίο ο υποψήφιος χρήστης θα πρέπει να προσέξει πολύ πριν την αγορά της συγκεκριμένης μητρικής είναι ο τύπος μνημών που δέχεται καθώς στα δύο slots που υπάρχουν, θα πρέπει να εγκατασταθούν δύο DDR3 SO-DIMM μνήμες συνολικής χωρητικότητας έως 16GB, με συχνότητα λειτουργίας έως και τα 1333MHz.

Δημοσιευμένη Εικόνα
Κλείνοντας αυτό το κομμάτι, αξίζει να αναφέρουμε πως όπως και με άλλα μοντέλα μητρικών της, έτσι και με την Q2900 ITX η εταιρεία παρέχει δωρεάν για ένα χρόνο πρόσβαση στη συνδρομητική υπηρεσία ASRock Cloud το κόστος της οποίας κανονικά ανέρχεται στα 49.99 δολάρια ανά έτος.

DSC 6682 DSC 6684 DSC 6685
DSC 6686 DSC 6688
Η ASRock Q2900 ITX έρχεται σε μια σχετικά μικρού μεγέθους συσκευασία η οποία έχει κατά κύριο λόγο λευκό χρώμα. Πάνω σε αυτή ο υποψήφιος κάτοχος μπορεί να δει κάποιες φωτογραφίες του προϊόντος που βρίσκεται μέσα αλλά και αναφορές στα σημαντικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του, έτσι ώστε να σχηματίσει μια αρκετά ολοκληρωμένη εικόνα πριν την αγορά.

DSC 6689
Από τα παρελκόμενα της μητρικής, τα πρώτα με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή είναι κάποια καλώδια SATA και το λαμάκι του πίσω Ι/Ο panel .

DSC 6690 DSC 6691
Ακόμη, περιλαμβάνεται ένα CD με οδηγούς και το συνοδευτικό λογισμικό, αλλά και δύο εγχειρίδια οδηγιών.

Φωτογραφίες 

Αφού περιεργαστήκαμε τη συσκευασία της μητρικής μας και ρίξαμε μια ματιά στα τεχνικά της χαρακτηριστικά, έφτασε η στιγμή να τη βγάλουμε από τη συσκευασία της. Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει η ASRock.

DSC 6693 DSC 6725
DSC 6727 DSC 6729
Ξεκινάμε με τέσσερις γενικές φωτογραφίες της μητρικής όπου βλέπουμε πως, όπως είπαμε παραπάνω, η μητρική βασίζεται εξ'ολοκλήρου σε παθητική ψύξη για τη λειτουργία της.

DSC 6694 DSC 6717
Στην πίσω πλευρά της μητρικής βλέπουμε τις δύο θύρες PS/2, τις εξόδους εικόνας, τη θύρα δικτύου, τις θύρες USB καθώς και τις υποδοχές ήχου.


DSC 6695
Μια πιο κοντινή ματιά στην ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διαμόρφωση της ψύκτρας του επεξεργαστή.

DSC 6696 DSC 6700 DSC 6701b
Κατεβάζοντας το φακό μας λίγο παρακάτω διακρίνουμε τη θύρα PCIe x1 2.0, διάφορα headers όπου θα συνδεθούν τα καλώδια της μητρικής, τις θύρες SATA, αλλά και ένα USB 3.0 header.


DSC 6699
H θύρα mini PCIe πάνω στην οποία μπορούμε αν θέλουμε να συνδέσουμε κάποια κάρτα Wifi (και όχι μόνο φυσικά).


DSC 6702 DSC 6718
Mια κοντινή ματιά από την άλλη πλευρά της ψύκτρας.


DSC 6703
Δίπλα από την ψύκτρα βρίσκεται η υποδοχή του βύσματος τροφοδοσίας.


DSC 6704 DSC 6706 DSC 6720
Τα δύο DDR3 SO-DIMM slots, τα οποία βρίσκονται περιμετρικά του επεξεργαστή.


DSC 6708
Ο χώρος μπορεί να είναι λιγοστός όμως μεταξύ της μιας θέσης μνήμης και της ψύκτρας του επεξεργαστή η εταιρεία κατάφερε να χωρέσει την ονομασία του μοντέλου της.

DSC 6716
Σε μια από τις γωνίες της μητρικής, πέρα από την διαμορφωμένη θέση για μια βίδα που θα την κρατήσει πάνω στο κουτί, βλέπουμε πως η συγκεκριμένη μητρική έχει σχεδιαστεί στην Ταϋπέη, πρωτεύουσα της Ταϊβάν.

DSC 6713
Η πίσω πλευρά της Q2900 ITX.

Και τώρα που ρίξαμε μια γενική ματιά στο τι βρίσκεται πάνω στη μητρική της σημερινής μας δοκιμής, μπορούμε να περάσουμε στα λίγο πιο ειδικά και να δούμε κάποιους από τους ελεγκτές που η εταιρεία έχει ενσωματώσει σε αυτή.

DSC 6697
Πρώτη μας στάση είναι ο ελεγκτής NCT6776D της Nuvoton, ο οποίος παρακολουθεί και καταγράφει τις θερμοκρασίες της μητρικής, τις τάσεις στα διάφορα υποσυστήματα, αλλά και την ταχύτητα τυχόν συνδεδεμένων ανεμιστήρων.

DSC 6698
Ακριβώς από πάνω βρίσκεται ο ελεγκτής ASM1074, της ASMedia, ο οποίος ενσωματώνει ένα μικροεπεξεργαστή 8-bit RISC και είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία των θυρών USB της μητρικής μας.

DSC 6707
Πολύ κοντά στο socket του επεξεργαστή βρίσκεται ο ελεγκτής ανεμιστήρων Νuvoton 3941s ο οποίος αποτελείται από ένα αρκετά απλό ηλεκτρονικό κύκλωμα και στη έξοδό του μπορεί να δώσει ρεύμα εντάσεως έως και 500mA.

DSC 6709
Συνεχίζουμε με τον ελεγκτή ASM 1061 από τον οποίο ρυθμίζεται η λειτουργία των θυρών SATA αλλά και της θύρας PCIe x1.


DSC 6710
Κλείνουμε την παρούσα ενότητα με το κύκλωμα ήχου ALC892.

Περιήγηση στο BIOS

Πριν προχωρήσουμε στη μεθοδολογία που ακολουθήσαμε κατά τη διάρκεια των δοκιμών της Q2900 ITX θα περάσουμε από το BIOS ώστε να δούμε τι δυνατότητες παρέχει στο χρήστη η ASRock μέσα από αυτό.

main
Ξεκινάμε από την καρτέλα "Main" καθώς αυτή είναι η πρώτη που βλέπουμε μπαίνοντας στο BIOS. Εδώ βλέπουμε πως η μητρική μας έρχεται με UEFI BIOS το οποίο αν και είναι εύκολο στη χρήση του έχει εντούτοις κάπως παλιομοδίτικο σχεδιασμό. Στο πρώτο tab βλέπουμε ορισμένες γενικές πληροφορίες γύρω από το σύστημά μας όπως τον επεξεργαστή και τη μνήμη που έχουμε εγκαταστήσει.

advanced (0) advanced (1)
advanced (2) advanced (3)
advanced (4) advanced (5)
advanced (6) advanced (7)
Συνεχίζουμε με την καρτέλα Advanced η οποία είναι και η πιο πλούσια σε επιλογές. Εδώ έχουμε διάφορες επιλογές παραμετροποίησης των onboard υποσυστημάτων της μητρικής, ωστόσο δεν υπάρχει ούτε καν υπόνοια δυνατότητας υπερχρονισμού. Αυτό φυσικά είναι απόλυτα λογικό και αναμενόμενο καθώς με την παθητική του ψύξη ο επεξεργαστής δεν προορίζεται για τέτοιου είδους χρήση.


tool
Οι λιγοστές επιλογές της καρτέλας Tool.

Hw monitor
Στην καρτέλα HW Monitor μπορούμε όπως προδίδει και το όνομά της να παρακολουθήσουμε τις θερμοκρασίες επεξεργαστή και μητρικής, τις διάφορες τάσεις αλλά και την ταχύτητα τυχόν ανεμιστήρων που μπορεί να έχουμε συνδέσει στο σύστημά μας.

security boot exit
Κλείνουμε την παρούσα ενότητα με τις τελευταίες καρτέλες, Security, Boot & Exit, οι οποίες παρέχουν πρακτικά τις ίδιες ακριβώς επιλογές με αυτές που θα συναντούσαμε σε οποιαδήποτε άλλη μητρική.

Σύστημα μετρήσεων και μεθοδολογία 

Το σύστημά μας στο οποίο μετρήσαμε τις επιδόσεις της ASRock Q2900 ITX είχε τη σύνθεση που φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:

Δημοσιευμένη Εικόνα

Στη συνέχεια, ακολουθούν τα μετροπρογράμματα τα οποία χρησιμοποιήσαμε για τη μέτρηση της ισχύος του επεξεργαστή, του κυκλώματος γραφικών, του SSD αλλά και της κάρτας ήχου:
 • AIDA64 Extreme edition
 • PC Mark 7
 • PC Mark 8
 • PC Mark Vantage x64 (basic)
 • SuperPi
 • wPrime
 • WinRAR
 • 3D Mark Vantage (performance preset)
 • 3D Mark 11
 • x264 benchmark HD
 • Sisoftware SANDRA
 • ATTO disk benchmark
 • HD Tune PRO
 • Crystal Disk Mark
 • Rightmark Audio Analyzer
Όλες οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν μόνο μια φορά αφού δεν υπήρχε, όπως προαναφέραμε η δυνατότητα υπερχρονισμού του επεξεργαστή. Για να υπάρχει ωστόσο ένα σημείο αναφοράς στα διαγράμματα των μετρήσεων θα υπάρχουν και δύο ακόμη μητρικές με τον Intel Pentium G3258 στην εργοστασιακή του συχνότητα. Θα πρέπει βέβαια εδώ να τονίσουμε πως δεν γίνεται σε καμία περίπτωση σύγκριση μεταξύ τους καθώς αποτελούν δύο τελείως διαφορετικές πλατφόρμες.

Αποτελέσματα μετρήσεων 

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη ΕικόναΔημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Δημοσιευμένη Εικόνα

Επίλογος - Συμπεράσματα 

Κάπου εδώ μια ακόμη παρουσίαση πλησιάζει στο τέλος της και πατώντας το shut down στο σύστημα δοκιμών είναι η στιγμή όπου θα ξεκινήσουμε να βάζουμε σε μια τάξη τις σκέψεις και τις εντυπώσεις που μας άφησε η ASRock Q2900 ITX για όσο διάστημα την χρησιμοποιήσαμε και τη δοκιμάσαμε.

Παρόλο που σε επίπεδο απόλυτων αριθμών είναι γεγονός πως το all-in-one σύστημα που δημιούργησε η ASRock δεν διεκδικεί δάφνες για την απόδοσή του, θα πρέπει ωστόσο να παραδεχτούμε πως στον τομέα για τον προορίζεται τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά. Αυτός φυσικά δεν είναι άλλος από την χρήση γραφείου ή/και την αναπαραγωγή πολυμέσων ως HTPC. Εδώ η Q2900 ITX, όχι μόνο καταφέρνει να ανταπεξέλθει με άνεση καθώς πέρα από εφαρμογές γραφείου, το εν λόγω σύστημα καταφέρνει να αναπαράγει εύκολα και με πολύ καλή ποιότητα (κυρίως ως προς τον ήχο) ακόμη και υλικό υψηλής ανάλυσης FullHD χωρίς να παρουσιάζει κολλήματα ή καθυστερήσεις. Αξίζει δε να σημειώσουμε πως ο επεξεργαστής καθαυτός, μόνο αδύναμος δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως για παράδειγμα στο wPrime) άφησε πίσω του ακόμα και τον Pentium G3258 χάρη φυσικά στους τέσσερις πυρήνες του.

Και ενώ κάπου εδώ θα είχαμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε τι καλύτερο θα μπορούσε να πάρει κάποιος σε αυτή την κατηγορία με μόλις 135€ έρχεται η μάλλον σημαντικότερη έλλειψη του μοντέλου αυτού να μας "προσγειώσει". Μιλάμε φυσικά για την έλλειψη ενσωματωμένης κάρτας WiFi η οποία είναι στα μάτια μας μια αδικαιολόγητη παράλειψη από την πλευρά της ASRock, καθώς με αυτό τον τρόπο κάποιος που δεν έχει εύκολη πρόσβαση σε καλώδιο Ethernet θα αναγκαστεί να αγοράσει κάποια κάρτα είτε για να την τοποθετήσει σε μια από τις λιγοστές USB θύρες είτε για να την εγκαταστήσει εσωτερικά στη θύρα miniPCIe.

Πάμε λοιπόν σιγά σιγά να συνοψίσουμε όλα όσα είδαμε παραπάνω και να καταγράψουμε ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ASRock Q2900 ITX:

Πλεονεκτήματα: 
 • Πολύ καλός λόγος απόδοσης/τιμής για τη αγορά στην οποία στοχεύει
 • Τρεις έξοδοι εικόνας
 • Καλή απόδοση παθητικής ψύξης στον επεξεργαστή
 • Πολύ καλή απόδοση σε αναπαραγωγή Full HD περιεχομένου
Μειονεκτήματα:
 • Απουσία ενσωματωμένης κάρτας ασύρματου δίκτυο (WiFi)
 • Λίγες θύρες USB στο πίσω μέρος

173 σχόλια:

 1. I am really happy to say it’s an interesting post to read . I learned w information from your article , you are doing a great job . Thanks for a information

  123.hp.com/setup 2620

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. I am looking for some good blog sites for studying. I was searching over search engines and found your blog site. Well i like your high quality blog site design plus your posting abilities. Keep doing it.

  123 hp setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. I have been looking for this article for a very long time. And finally, I found it. Best I have ever read about blog commenting.

  123 HP COM SETUP

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. I think this is an informative post and it is very useful and knowledgeable. I really enjoyed reading this post. big fan, thank you!

  123HP.COM/SCANJET

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. I think this is an informative post and it is very useful and knowledgeable. I really enjoyed reading this post. big fan, thank you!

  123 hp setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Thanks for sharing the valuable information,This is useful information for online learners


  123 hp oj 5740

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Nice Content ,Want to setup HP OfficeJet Pro 8600 Driver in windows? IT provides you with various different features. You can use your HP OfficeJet 8600 printer to print, scan, copy, and fax. Furthermore, it has an ADF that you can use for quick scanning and copying.Any Queries Visit 123hp.com setup to get more details.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Get the best Roku customer support by calling us @ +1-844-839-1180 toll-free number. We are experts in Roku.com/link activation, troubleshooting Roku and also in channel activation on Roku.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Roku(roku.com/link ) devices , as we all are aware of, are one of the most popular streaming devices out there. Below, we will talk about why Roku (roku.com/link create account ) is as popular as it it, how different is it from the other streaming devices, and how to set up the device. To set up a Roku (roku com link ) device, there are three different steps. We will also take you through them, one after the other.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Nice Blog ,Do you require HP printer setup for your Mac system?There is an automatic printer installation method in some of the versions of the Mac operating system. The automatic installation of the printer will work for the newest models of the printer.visit the HP Officejet Pro 8600 setup

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. When it comes to streaming, I have explored a lot of devices. But I have never come across a product like Roku. It is fabulous and more dynamic in design. The shape resembles a Pen drive yet it could bring you loads of Entertainment. The features of the Roku player are pretty decent and especially the enhanced voice search is what impressed me the most. Visit Roku.com/link website to know more.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 12. Roku Activation is made easy! Create a Roku account using your email and provide the payment details, and get an all-access pass to the exciting features and all the free channels that come with your Roku device! After Roku account creation, navigate to roku.com/link and entering the Roku link code acquired and start streaming.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Want to watch high quality entertainment in your home? The world's best brand Apple TV is a perfect option for you. High definition visuals with a great sound technology, Apple TV shows its brand value. Multiple features and excellent user friendly options make Apple TV the best among streaming devices. The apple tv (4th generation) is quite easy when you follow these simple steps as given in our website. Time to enjoy streaming your favorite content in high definition in your home.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. For any printer model that you use we have the 123.hp.com/setup for the setup.Connect all the required cables. Select the option wireless from the wireless network settings and you can proceed with the software download. It's simple navigate to the respective webpage and type the required data. Select the wireless setup wizard and try answering all the instructions of the wizard.
  Make a note of the support number and dial it right away for more updates @ +1-844-876-5110

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Get the best Roku customer support by calling us @ +1-844-839-1180 toll-free number. We are experts in Roku.com/link activation, troubleshooting Roku and also in channel activation on Roku.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. When it comes to streaming, I have explored a lot of devices. But I have never come across a product like Roku. It is fabulous and more dynamic in design. The shape resembles a Pen drive yet it could bring you loads of Entertainment. The features of the Roku player are pretty decent and especially the enhanced voice search is what impressed me the most. Visit Roku.com/link website to know more.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Catch Runaways, The First, Harlots, Casual and much more interesting shows on Hulu. Not just shows, watch hit movies across all genres by activating Hulu on your device. Get the app and follow the www.hulu.com/activate procedures. Within few minutes, you are ready to stream hundreds of shows and movies.

  Visit:
  www.hulu.com/activate
  hulu.com/activate
  Hulu activate
  www.hulu.com/account
  www.hulu.com/activate activation code
  www.hulu.com/activate code
  Hulu activation

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. I am a technical writer based at Tampa, USA and I have been writing blogs on many technical products that have impressed me so far. When it comes to streaming, I have explored a lot of devices. But I have never come across a product like Roku. It is fabulous and more dynamic in design. The shape resembles a Pendrive yet it could bring you loads of Entertainment. The features of the Roku player are pretty decent and especially the enhanced voice search is what impressed me the most. The search provides me almost every movie that I like
  My blogs:
  Roku.com/link
  Roku.com/link create account
  Roku.com/link activate account
  Roku.com/link account
  Roku.com/link activate
  Roku.com/link activation
  Roku.com/link enter code
  Roku.com/link setup
  Roku.com/link code
  activate Roku.com/link
  www.Roku.com/link
  Roku com link
  Roku com link create account
  Roku com link activate account
  Roku com link code
  Roku com link enter code
  Roku com link activate code
  Roku com link account
  Roku com link activate
  Roku com link activation
  Roku com link setup
  activate Roku com link
  activate Roku com link code

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Looking to activate your Roku device effortlessly without any hassles? Create a Roku account and get an all-access pass to the exciting features and all the free channels that come with your Roku device! After activating your device by navigating to roku com/link and entering the Roku activation code acquired. You are prompted to sign in with your Roku credentials.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. As we all know, Roku ( Roku.com/link ) is a popular online live streaming platform ( go roku.com/hdcp ) used by millions of consumers across the globe. The end user must follow these simple steps to activate the Roku device ( go.roku.com hdcp ) successfull . like ( hdcp roku ) | (hdcp error roku) | (Roku.com/link code ) | (roku.com/link activation code )

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Do not miss your favorite sports Programs on NBC sports channel? If you are new and do not know how to activate the channel. We are here to guide you to complete the channel activation
  • To start with, select the streaming device
  • Connect the device to the Network
  • The very next step is to add the channel
  • Go to the channel store category, sports
  • Now start your search
  • As you wait, the channel search results will appear on the screen
  • Select and Add the channel
  • If you are unable to find the added channel, it’s good to perform the system update
  • Now go to the channel activation page nbc.com/activate
  • Then enter the appropriate activation code
  Speak to our techies for nbc.com/activate assistance
  nbc.com/activate/roku
  www nbc.com/activate
  nbc sports
  nbc.com
  nbc live stream
  nbc tv schedule
  nbc streaming
  nbc tv shows
  nbc.com/activate
  nbc sports app
  nbc tv
  nbc sports activate
  nbc sports live extra
  nbc tonight
  nbc schedule tonight
  nbc channel
  nbcsports activate
  nbc on demand
  what's on nbc tonight
  nbc stream
  nbc roku app
  nbc roku channel
  nbc roku
  can you watch nbc live on roku
  can i watch nbc live on roku
  nbc app roku
  can i get nbc on roku
  is nbc on roku
  can you get nbc on roku
  can i watch nbc on roku
  can you watch nbc on roku
  does roku have nbc
  nbc roku app

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. The activation of Roku is quite simple. All you need is a Roku streaming device, a high-speed internet connection, cables to set up and connect the devices. To start with, you need a Roku account for linking the device with your account. After performing the hardware setup login to your Roku account. If you are a new user then create a Roku account. The existing users can log in directly with their login credentials. Follow the instructions step-by-step carefully that is given on the official Roku website and complete the process. After you finish, an activation code will appear on the TV screen. Now visit Roku.com/link and enter the code. For further inquiries and clarification on the Roku.com/link , visit our website.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. A very nice and informative article! if anyone looking for hp printer setup steps then visit the 123.hp.com/setup webpage and follow onscreen instruction to complete the process. need help to setup process ring bell or contact us.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. AVG antivirus is the highest point of the line antivirus for the confirmation of your automated contraptions. It is expected to keep you ensured and secure. It verifies your critical data and archives, out of the compass of software www.avg.com/retail
  . It analyzes the data set away in your PC paying little respect to whether you are away from your PC.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Do you want to Reinstall or Uninstall Aol Desktop Gold Download on Windows and Mac? Get in touch with our technical expert. We provide complete solution for Aol Gold software.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Thanks for the nice blog. It was very useful for me. I am happy I found this blog. Thank you for sharing with us, I too always learn something new from your post. Roku device comes up with few variants on the TV line up, such as Roku TV HD, and Roku TV 4K. For getting more information or opening a Roku account, check on Url Roku Com Link. The Roku device even comes up with some accessories like Roku TV voice remote, a 2GB microSD card.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. My travel life have been easier with Magellan Content Manager. Plus I can get all the additional knowledge through their blogs. I use the Garmin app and is totally upto the mark. I recommend everyone to use Garmin Express and get Garmin life time map update or call +1-888-309-0939 for instant help from Garmin GPS experts.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. I did not know the entire benefits of MyGarmin Express. But since I have read this blog on map update, I have installed all available updates for my garmin device. I must say that this piece of blog has helped me improve navigation experience. I am not suggesting all my friends to read this blog and get Garmin map update with this team. For detailed information, you can contact sus at toll-free number +1 888-309-0939. Our Garmin GPS professionals will provide instant help.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. McAfee loginis made with high-innovation and is one of the most progressive applications. Be that as it may, each advanced stage be it little or enormous faces specialized issues. In the event that you face any sort of issue in McAfee programming attempt to connect with the specialists. These senior experts will propose you the exact answer for any McAfee login page
  mistake without taking a lot of time. Apply as needs be the arrangement and you will dispose of the inquiry. The accessibility is 24*7 for the clients.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. When you power on your Roku device and connect it with the internet, then a Roku activation code will appear on the TV. Then you need to input that Roku activation code by visiting Roku on your computer or mobile screen. After visiting the site, input the link code and press the submit option. Then follow the further instructions. You can visit Roku.com/link for more details.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. If you connected the USB cable to the computer before installing the HP driver, proceed with these steps to remove the printer from the installed devices to help ensure a successful setup. You can follow some easy steps to connect HP printer to computer or to connect HP printer to laptop. Check requirements to prepare for the USB connection setup and driver installation.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Learn how to fix a canon printer won't connect to wifi error? Our team is available round the clock to help you. To know more check out our website canon printer offline. Our main motto is to deliver the best service and solution to all your canon printer issues.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Looking for an easy way to fix the Kindle won’t connect to wifierror? But didn’t find it yet? Don’t worry we are here to assist you. Our team provides you with the best solution and resolves your error within a few minutes. For more information visit our website Ebook Helpline.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Looking for printer tech support then you're in the right place. You should talk to our technical support team to solve your printer related issues. Call Now: USA/Canada: (+1) 8884800288 & UK: + (44) 800 041-8324.
  Brother Printer UK

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Garmin Express download can be done easily through Garmin Express web page. Garmin Express is a free application which provides you some essential tools to manage your Garmin devices.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. On the off chance that you wish to appreciate the smooth administrations of the Jetblue airlines reservations, at that point you need to reserve a spot on its flight first. On the off chance that you wish to discover that how to book JetBlue Airlines flight on the web, follow the means as beneath:
  Jetblue reservations
  Jetblue Airlines Official Site

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Only while performing any fitness activity or playing a sport you should switch on the GPS function. Otherwise, it can contribute significantly to the battery drain. You can use Garmin express updated version toupdate maps and ensure that the GPS functions accurately.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. It is a valid link to activate amazon mytv enter code or primevideo mytv enter code in your device. You can watch Amazon prime video on amazon mytv, just you need to enter a 6 digit amazon registration code on your device.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. It will take some time to update the application. Make sure you have a good internet connection for this. your account to further fubo.tv/activate your services. You have created the account, you can download the application on your streaming device. You can even login with fubo.tv/connect enter code later if you forget your email id or password. Fubo.tv/connect is an easy option for all those who are having issues with their login credentials.

  fubo.tv/Connect

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. CrownQQ Agen DominoQQ BandarQ dan Domino99 Online Terbesar

  Yuk Buruan ikutan bermain di website CrownQQ
  Sekarang CROWNQQ Memiliki Game terbaru Dan Ternama loh...

  9 permainan :
  => Poker
  => Bandar Poker
  => Domino99
  => BandarQ
  => AduQ
  => Sakong
  => Capsa Susun
  => Bandar 66
  => Perang Baccarat (NEW GAME)

  => Bonus Refferal 20%
  => Bonus Turn Over 0,5%
  => Minimal Depo 20.000
  => Minimal WD 20.000
  => 100% Member Asli
  => Pelayanan DP & WD 24 jam
  => Livechat Kami 24 Jam Online
  => Bisa Dimainkan Di Hp Android
  => Di Layani Dengan 5 Bank Terbaik
  => 1 User ID 9 Permainan Menarik
  => Menyediakan deposit Via Pulsa

  Link Resmi CrownQQ:
  - jpcrownqq.com
  - jpcrownqq.net
  - jpcrownqq.org

  Info Lebih lanjut Kunjungi :
  Website : DominoQQ Online
  Daftar CrownQQ : Poker Online
  Info CrownQQ : Kontakk
  Linktree : Agen Poker Online

  WHATSAPP : +6287771354805
  Line : CS_CROWNQQ
  Facebook : CrownQQ Official
  Kemenangan CrownQQ : Agen BandarQ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. We are a completely preferred specialized guide, which is assisting all printer users online 24 hours for any type of technical problem. If you need to setup HP printer using 123.hp.com/setup, you can get the step by step technical instruction for setting up an HP printer in the direct ways. In the initial step, you want to open your web page in the choose browser. Next step, you want to type the model number of your HP printer in the shown box. Following, you want to complete the instructions shown for setting up the HP printer. If you get inserted into the HP printer setup process, you can communicate with our live printer technician to get full instruction to set up the HP printer in the direct way. Our live technicians are available 24 hours to instruct you properly.
  123.hp.com/setup
  Best Web Development Company US

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. SUPER BIG PROMO DI SITUS SAHABAT KARTU
  =============================================
  Hai Teman - Teman Smuanya, Yang Hobi Bermain Judi Online
  Anda Merasa Capek, DEPOSIT Teruss..Tapi Tidak Pernah Withdraw ?
  =============================================
  Nikmati Seluruh Game Berkualitas & Raih Kemenangan Anda Di SAHABAT KARTU!!
  Game Yang di Hadirkan SAHABAT KARTU Yaitu :
  * Poker Online
  * BandarQ
  * Domino99
  * Bandar Sakong
  * Sakong
  * BANDAR66
  * AduQ
  * Sakong
  * Perang Baccarat
  ==========================================
  SPECIAL PROMO KHUSUS MEMBER SETIA SAHABAT KARTU
  - Minimal DP & WD Cuma Rp. 20.000
  - BONUS CASHBACK 0.5% ( Setiap Hari Senin )
  - REFERRAL 20% ( Seumur Hidup )
  - 100% NON ROBOT & 100% TANPA ADMIN BERMAIN
  - 100% GAMPANG MENANG
  - JACKPOT HARIAN HINGGA JUTA RUPIAH
  - MENERIMA DEPOSIT VIA PULSA TSEL
  ======================================
  AKSES KAMI DI LINK RESMI :
  - jpsahabatkartu.org
  - jpsahabatkartu.info
  - jpsahabatkartu.net
  - jpsahabatkartu.com
  =====================
  * Livechat : SAHABAT KARTU
  * LINE : Cs_sahabatkartu
  * Whatsapp : +855886427216

  Sahabatkartu: Situs Poker Online, DominoQQ, Domino99, BandarQ Terpercaya

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 43. First of all, you must go to open 123.hp.com/Setup and open it in the internet browser. then , you should type the model number of your HP wireless printer in the shown box of 123.hp.com/Setup. You can download the personal drivers of your HP wireless printer. After this process, you may get insert setting up the HP wireless printer properly. If you don’t have any manual or choice, you can take the specialized expert instruction or assistance for completing the setup process of HP wireless printer using
  123.hp.com/Setup ojpro


  123.hp.com/oj3830
  123.hp.com/oj5740
  123.hp.com/oj4650
  123hp com/oj8049

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Nice Information , Thanks For The Great Content

  Get started to Install, Setup, Connect, Print from your 123 hp setup printers. Easy to Download driver & Printer software from HP Envy,HP Officejet,HP Officejet Pro,HP Deskjet Printer Setup Driver Installation

  For More Support

  123.hp.com/Setup

  123.hp.com/oj3830
  123.hp.com/oj4650

  123.hp.com/ojpro6968

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. We provide cash app customer service, call anytime for help and query, our technical support team will resolve your query within minimum time.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Now get the special offer on aaditya jain classes, Smartnstudy is one of the best online portals that offer all faculties pendrive and google drive classes at best price. Call us - 97688 94000

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Thanks for Sharing with Us.You can force your Epson Printer print with low ink by reduces the print quality. In Windows computer, go to Devices & Printers Select Epson from the list of devices. Look for Quality option Type Setting Plain Paper. Choose the Print option as greyscale, and this will restrict the usage of the ink only to regular.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Thanks for Sharing with Us.Learn all about the most recommended printer management software by HP- the HP Solution Center , along with the steps to download and install it.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Thanks for Sharing with Us. Are you looking for the solution to perform the How to perform Printer Canon for your Mac and PC operating system? Well here are the instructions to be followed for the same.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Nice Information , Thanks For The Great Content
  Get started Hp printer software install and setup .you can install 123 HP OJ4650 Setup from 123.hp.com/setup 4650.

  123.hp.com/Setup
  123hp com/oj8049
  123.hp.com/oj3830
  123.hp.com/oj4650
  123.hp.com/Setup ojpro

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. It would be pretty difficult to set up their HP Officejet pro Printer in a suitable way. The unprotected printer users may vary for generative instruction for the printer tool. That’s why; our technical engineers have fixed to advance a website i.e., HP Officejet Pro to give more information concerning HP Officejet pro Printer setup. So, if some users give access to this link, they will get to study how helpfully printers should be set up. Once the printer has effectively been set up also in a direct format, the users can flexibly print anything from their HP Officejet pro Printer system.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Are you facing problems regarding how to fix Brother Printer Going Offline Issue? Then contact printer offline tech experts. We are here to help you. To get an instant solution, dial our toll-free helpline number at USA/CA +1-888-966-6097.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. FuboTv is a popular live streaming platform with a vast collection of sports and TV shows from different genres.The concept of live streaming has been getting popular with every passing day due to various kinds of factors. if you want to view live sports, FuboTv is great to embed video live broadcasting on demand rather than just refreshing text based score boards. fubo.tv/Connect

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. FuboTv streaming platform uses your location to include local channels with your monthly subscription and gives you access to more than 150 live channels. FuboTv also allows you to enhance your streaming experience with a series of channel add-ons, which can be added to your plan for an extra fee each month. Specifically, FuboTv currently offers six premium network add-on options. you'll also get 90 hours of cloud-based DVR storage to record and watch anything you want. fubotv/Connect

  ΑπάντησηΔιαγραφή