ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

HP ProDesk 400 G1. Ο υπολογιστής small form factor για επιχειρήσεις της HP

Σήμερα οι επιχειρήσεις χρειάζονται μικρούς σε μέγεθος υπολογιστές, που δεν καταλαμβάνουν όγκο στο γραφείο, που είναι ισχυροί και ευέλικτοι, με πολλές δυνατότητες επεκτασιμότητας και συνδεσιμότητας και παράλληλα που είναι ασφαλείς.
Ο HP ProDesk 400 G1 προσφέρει όλα όσα θα απαιτούνται από μία σύγχρονη επιχείρηση ενώ παράλληλα βοηθάει στο να ελαχιστοποιηθεί το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας αποτελώντας μία έξυπνη επένδυση.

Προσαρμοσμένη άνεση και επεκτάσεις

Ο νέος HP ProDesk 400 G1 προσφέρει προσαρμοσμένη άνεση, με την έννοια ότι τα τμήματα IT και οι επιχειρήσεις μπορούν να διαμορφώσουν τον υπολογιστή για να ταιριάζει επακριβώς στις απαιτήσεις και στις ανάγκες τους, καθώς και στον προϋπολογισμό τους χάρη στην ποικιλία διαμορφώσεων υλικού.

Μπορούν να επιλέξουν microtower ή small form factor τύπο κουτιού, που προσφέρει πολλές δυνατότητες αναβάθμισης και επεκτασιμότητας, επεξεργαστή Intel Core 4ης γενιάς και ισχυρό chipset καθώς και μεγάλου μεγέθους, γρήγορη μνήμη. Οι επιχειρήσεις μπορούν να βασίζονται στην επαγγελματική πλατφόρμα της HP με κύκλο ζωής 12 μηνών με εγγύηση 115.000 ωρών λειτουργίας σε δοκιμές αξιοπιστίας.

Χάρη στο HP Wireless Hotspot επίσης, η σύνδεση στο Internet μπορεί να μοιραστεί σε έως και πέντε συσκευές (ευκολία σύνδεσης online για συνάδερφους και αυξημένη παραγωγικότητα).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Ασφάλεια

Ο HP ProDesk 400 G1 μπορεί να εφοδιαστεί με ποικιλία λειτουργικών συστημάτων, μεταξύ των οποίων είναι και το Windows 8.1 Pro ενώ το συνοδευτικό λογισμικό προστατεύει τις συσκευές και τα προσωπικά δεδομένα ή την ταυτότητα των χρηστών. Το HP Client Security περιλαμβάνει το HP Trust Circles ώστε η πρόσβαση στα αρχεία της επιχείρησης να γίνεται μόνο από εξουσιοδοτημένες επαφές. Έτσι, διάφορα ευαίσθητα δεδομένα της επιχείρησης και άλλα αρχεία ζωτικής σημασίας δεν πρόκειται να βρεθούν σε μη ασφαλή χέρια, και θα κρατηθούν ασφαλή και μακριά από μη εξουσιοδοτημένες επαφές.

Το HP BIOS Protection επίσης προσφέρει βελτιωμένη προστασία από επιθέσεις ιών στο BIOS ή από άλλες απειλές και έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την απώλεια δεδομένων και βεβαίως να μειώνει τις διακοπές λειτουργίας. Το λογισμικό περιλαμβάνει συνολικά τα εξής: HP Client Security (περιλαμβάνει τα Cred Mgr και Password Mgr), HP Trust Circles Standard, HP Wireless HotSpot (Win 8.1), HP PageLift, HP Recovery Manager, HP Support Assistant, HP ePrint, CyberLink PowerDVD, CyberLink Power2Go (Secure Burn), Office με επιλογή αγοράς.


Δημοσιευμένη Εικόνα

Προδιαγραφές

Ο HP ProDesk 400 G1 βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή 4ης γενιάς Intel Core i5-4570 με συχνότητα λειτουργίας 3,2GHz, ο οποίος διαθέτει 6MB cache και ενσωματώνει το υποσύστημα γραφικών Intel HD 4600. Ο ισχυρός επεξεργαστής της Intel είναι τοποθετημένος σε motherboard που βασίζεται στο Intel H81 Express chipset και συνεπικουρείται από 4GB μνήμης DDR3 SDRAM με συχνότητα λειτουργίας 1600MHz (1 x 4GB, ωστόσο προσφέρεται δυνατότητα επέκτασης μέσω ενός ακόμη ελεύθερου DIMM slot).

Το motherboard διαθέτει επίσης τρεις υποδοχές επέκτασης PCIe χαμηλού προφίλ καθώς και μία υποδοχή PCIe x16 για διακριτή κάρτα γραφικών χαμηλού προφίλ ενώ επίσης προαιρετικά προσφέρεται αναγνώστης καρτών μνήμης. Από άποψη επεκτασιμότητας και συνδεσιμότητας, προσφέρονται δύο υποδοχές USB 3.0, έξι υποδοχές USB 2.0, υποδοχή δικτύου RJ-45, μία σειριακή (προαιρετικά προσφέρεται και δεύτερη σειριακή) και μία παράλληλη (προαιρετικά), μία υποδοχή για μικρόφωνο/ ακουστικά και μία είσοδος/ έξοδος ήχου. Όσο αφορά στον ήχο, υποστηρίζεται DTS Studio Sound μέσω του chip Realtek ALC221.

Ο ProDesk 400 G1 διαθέτει μία εσωτερική θέση 2,5 ιντσών και μία 3,5 ιντσών για μονάδες περιφερειακής μνήμης (HDD, SSD κ.ά) καιθώς και μία εξωτερική θέση 3,5” . Προσφέρεται σκληρός δίσκος 500GB (SATA, 7200rpm) καθώς και μία λεπτή μονάδα οπτικού δίσκου SATA SuperMulti DVD. Το τροφοδοτικό έχει ισχύ 240W με αποδοτικότητα 85%. Οι διαστάσεις του υπολογιστή, που τον καθιστούν ιδανική λύση για γραφεία είναι 33,7 x 38,05 x 10 εκατοστά και το βάρος του είναι 5,9 κιλά.


Δημοσιευμένη Εικόνα

Πρόσθετα

Με τον HP ProDesk 400 G1 προσφέρεται πληκτρολόγιο και ποντίκι HP USB ενώ καλύπτεται από περιορισμένη εγγύηση 1 έτους που περιλαμβάνει 1 έτος για ανταλλακτικά, εργασία και επιτόπου εξυπηρέτηση την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Και κάτι ακόμα: HP ProDesk 600 Desktop Mini

Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που χρειάζονται ευελιξία και παράλληλα αρκετή ισχύ σε χαμηλή τιμή, η HP έχει αναπτύξει τη σειρά μικρών επιτραπέζιων υπολογιστών ProDesk 600. Ο ProDesk 600 Desktop Mini βασίζεται επίσης σε 4ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core που μπορεί να προσφέρει και δυνατότητες απομακρυσμένες διαχείρισης της Intel και σε motherboard που ολοκληρώνεται γύρω από το chipset Intel Q85 Express.

To motherboard προσφέρει δύο υποδοχές για αρθρώματα μνήμης SODIMM έως 16GB, 500GB σκληρό δίσκο (μπορεί να εξοπλιστεί με έως 1TB SSD),ε νσωματώνει έξι συνολικά υποδοχές USB 3.0, εξόδους VGA και DisplayPort, υποδοχή RJ-45 (Intel Gigabit Ethernet) ενώ προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί και με M.2 connectors για SSD ή και Wireless NIC modules. Προαιρετικά επίσης μπορεί να εξοπλιστεί με εξωτερική μονάδα HP USB DVD/RWενώ το τροφοδοτικό του, που είναι εξωτερικό, έχει ισχύ 65W.


Δημοσιευμένη Εικόνα

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ασφαλές σύστημα, που προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά όπως τα HP Client Security, HP BIOSphere, HP Drive Encryption μαζί με τα Microsoft Security Essentials για πρόσθετη ασφάλεια και επιπλέον ξεγνοιασιά.

Το HP ProDesk 600 Desktop Mini είναι ένας ισχυρός, αλλά ιδιαίτερα μικρός σε μέγεθος υπολογιστής γραφείου, που παρά τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά του, μπορεί να χωρέσει σε οποιοδήποτε γραφείο και εργασιακό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια