ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Rebrand θα είναι η Radeon R9 M370X των νέων MacBook Pro

GPU τριών ετών θα βρίσκεται στο εσωτερικό των νέων MacBook Pro, όμως θα είναι ένα σημαντικό βήμα μπροστά από τηνGT750M που αντικαθιστά.

Πριν από μερικές ημέρες η Apple ανακοίνωσε το νέο refreshed lineup των MacBook Pro και iMac 5K και πολλοί στάθηκαν σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο, αυτό με την κάρτα γραφικών R9 M370X. Αρχικά, το γεγονός ότι η κάρτα ανήκει στην σειρά M300 της AMD κίνησε το ενδιαφέρον μερικών χρηστών που έσπευσαν να δουν "στο εσωτερικό". Μέσω του system information στο Mac OSX αποκαλύπτεται πως η εν λόγω κάρτα γραφικών είναι στην ουσία μια Cape Verde, ή αλλιώς, μια R9 M270X μεταμφιεσμένη σε M370X

Αυτό σημαίνει πως τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της είναι ακριβώς τα ίδια με την Radeon R9 M270X, όπως οι 640 Stream processors, οι 40 TMUs, με τους χρονισμούς να βρίσκονται πλέον στα 800MHz και στα 4.5GHz για την GDDR5 αποκλειστική μνήμη των 2GB. Βέβαια, μπορεί οι hardware-άδες να έχουν ήδη ξενερώσει, όχι όμως και οι λάτρεις των MacBook Pro αφού η M370X είναι περίπου δύο φορές πιο γρήγορη από την GT750M με την οποία πορευόταν η Apple τόσο καιρό, ακόμα και στα κορυφαία φορητά συστηματά της.


Rebrand θα είναι η Radeon R9 M370X των νέων MacBook Pro

Δεν υπάρχουν σχόλια