ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

PlayStation 4: Ενδείξεις ότι η Sony ετοιμάζεται να ρίξει την τιμή

Από τότε που κυκλοφόρησε μέσα στο 2013, το PlayStation 4 πωλείται στα 399 δολάρια. Η κονσόλα της Sony τα πηγαίνει καλύτερα στις πωλήσεις από το Xbox One, στο οποίο η Microsoft έχει κόψει πολλές φορές την τιμή για να μπορέσει να γίνει πιο ελκυστική και ανταγωνιστική.
Να θυμίσουμε ότι η Sony είχε πει πως δεν θα κόψει την τιμή του PlayStation 4 για να συναγωνιστεί το Xbox One. Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες λένε ότι και η Sony ετοιμάζεται να κάνει εκπτώσεις στο PS4, σύντομα.Στην επίσημη σελίδα όπου μπορεί να γίνει log in για να πάρεις διάφορες πληροφορίες για προϊόντα και διαγωνισμούς, υπάρχει ένα νέο promotion που μάλλον προδίδει τα σχέδια της Sony για τις τιμές των PlayStation 4 και PlayStation Vita.Οι κανονισμοί του διαγωνισμού λένε ότι o νικητής θα λάβει ένα PlayStation 4 αξίας 349 δολαρίων και ένα PlayStation Vita αξίας 89 δολαρίων. Αυτό σημαίνει 50 δολάρια κάτω για το PS4 ενώ το PS Vita 110 δολάρια κάτω.
Μπορεί οι ενδείξεις να υποδηλώνουν ότι η Sony ετοιμάζεται να ρίξει τις τιμές, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι μέχρι να το ανακοινώσει η ίδια επίσημα.
ps4

Δεν υπάρχουν σχόλια