ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έλεγχο στο τι θα ανεβάζουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες θα παρέχει η υπηρεσία μουσικής της Apple

 

Οι φήμες σχετικά με την επερχόμενη υπηρεσία μουσικής της Apple συνεχίζονται και έτσι μετά από την φήμη πως αναμένεται να παρέχει δωρεάν περιεχόμενο για κάποιο περιορισμένο διάστημα στους χρήστες της, τώρα μαθαίνουμε πως σκοπεύει να δώσει μεγαλύτερη πρόσβαση και έλεγχο σε αυτά που θα ανεβάζουν οι καλλιτέχνες.
Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα 9to5Mac αναφέρει πως η υπηρεσία Apple Music (έτσι λέγεται για την ώρα σύμφωνα με αναφορές) θα δίνει δυνατότητα στους καλλιτέχνες να ανεβάζουν όχι μόνο μουσική αλλά και βίντεο, λεπτομέρειες από συναυλίες, δείγματα από νέα τραγούδια και γενικά φαίνεται πως η μορφή της θα είναι προσανατολισμένη προς μια πλατφόρμα ανάλογη του SoundCloud.

Η δραστηριότητα των καλλιτεχνών θα είναι το κεντρικό χαρακτηριστικό της, ενώ αξίζει να τονιστεί πως ενδεχομένως να είναι διαθέσιμο εκτός από το iOS, σε Android και σε desktop έκδοση.

Τέλος, τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά φήμες αναφέρουν πως η νέα μουσική υπηρεσία της Apple ίσως ανακοινωθεί στο WorldWide Developers Conference στις 8 Ιουνίου στο Moscone West του San Francisco.

 Site: Engadget

Δεν υπάρχουν σχόλια